Megjegyzés: ahogy az bizonyára mindenkinek feltűnt, egy időre eltűnt az oldal és frissítések se voltak. Ez kivételesen nem az én hibám, hanem egy kedves „olvasóé”, aki feljelentett plágium miatt (méghozzá név nélkül). Köszönjétek meg neki, hogy majdnem befuccsolt a projekt, mert annyi esze volt, hogy egy licenszjoggal rendelkező fordítást akart meghiúsítani. Erről bővebben a privát csoportban meséltem, ha érdekelnek titeket a részletek, csatlakozzatok. Több szót nem is vesztegetnék erre, mert hála Istennek helyreállt a rend, ami azt jelenti, hogy ismételten heti szinten hozom nektek az új fejezeteket. Eszemben sincs félbehagyni a fordítást, hiszen a könyv a lelkem egy kis darabja, de mielőtt újra alaptalanul feljelentene valaki jusson eszébe, hogy nem magamnak csinálom, hiszen én többször is olvastam már eredeti nyelven a könyvet, hanem azoknak, akik nem beszélnek angolul. Nektek.

„Ó, tudtam jól, hogy pokolian megfizetek érte
Ám ez egy kicsit későn jutott az eszembe.
Pontosan tudtam, mi az, amit érzek, de
mégis mi járt a fejemben…?”
/Dierks Bentley: What was I thinkin’/

IV. fejezet; Ne szórakozz…

Ó, Istenem… Fejezd be, Kyle… Azonnal hagyd abba…
A szavak már a nyelve hegyén voltak, de összeszorított állkapoccsal visszatartotta őket. Nate egész teste a kielégületlenség tüzében égett. El kellett élveznie… Muszáj volt enyhítenie a kínzó vágyat.
Mialatt magában fohászkodott Kyle erős marka tovább masszírozta fájó, lüktető farkát. És milyen jól csinálta… Kibaszottul jól!
Nate eszeveszettül zihált, mellkasa erőteljesen emelkedett és süllyedt, miközben gondolatai kavargó masszaként cikáztak össze–vissza a fejében. Egyet–egyet megpróbált elcsípni, és kicsomózni, de nem járt sikerrel.
Egyedül Kyle ajkait érezte a hasán, és kezeit a lába között.
Pólója még jobban felcsúszott hasáról, ahogy Kyle lassan egyre feljebb haladt remegő, izzadt testén.
A megkönnyebbülés és a csalódottság érzése egyszerre tépték szét belülről, amikor Kyle keze vissza vándorolt farkához, majd a fiú hozzádörzsölte ölét ágyékához és megragadta a derekát.
Mikor pólója már egészen a mellkasáig csúszott, a srác forró ajkai megkeresték Nate bal mellbimbóját.
Bassza meg! – zihálta eszét vesztve Nate, amikor Kyle fogai óvatosan belemélyedtek a kis dudorba. Annyira akarta a srácot, olyan szinten szüksége volt rá, hogy érzékeny testét immár tudatosan feszítette Kyle-nak, ahogy a fiú gránitkemény farkát Nate combjaihoz szorította. Már nem számított, hogy a fiú szórakozik-e vele, vagy sem… Ő is pont annyira fel volt izgulva, mint Nate, és a felismerés csak még jobban növelte a férfi kínzó éhségét. Tudta, hogy csak a pia munkálkodik barátjában, és a reggel eljövetelével a fiú kijózanodik, és újra száz százalékosan hetero önmaga lesz. De itt és most…
Mégis mi a fasz jár a fejedben?!
A váratlan, kitisztult gondolat szinte fejbe vágta Nate-et. Nem engedheti, hogy Kyle ezt tegye. A srác simán csak tök részeg (hála Jack-nek). Ha nem áll ellen, az tönkre teheti a barátságukat (feltéve, ha Kyle egyáltalán emlékezni fog bármire is reggel). Mindig is Nate volt a felelősségteljes és kimondva, vagy kimondatlanul, de Kyle mindig őt bízta meg, hogy figyeljen oda rá, amikor „megvadul”.
Nate ajkait reszkető nyöszörgés hagyta el, ahogy a fiú erősebben szívta meg mellbimbóját. Bassza meg, olyan jó érzés volt a bőrén érezni a száját…
Kyle a testével leszorította Nate-et az ágyra, és kezei elkezdték bejárni a férfi egész torzóját. Mellkasát és hasát simogatta, majd egyenként kitapogatta a bordáit és óvatosan cirógatta őket.
Kyle…– lihegte Nate, de lélegzete elakadt.
Kihúzta kezeit feje alól és megragadta Kyle karját. Hirtelen meleg, kutató ajkakat érzett a torkán és éles fogakat, amik belemélyedtek érzékeny bőrébe. Nate mellkasa durván összerándult és össze kellett szorítania állkapcsát, hogy száját ne hagyják el az elemi élvezet sikolyai.
Elméjét megbolygató „áramütést” érzett, amikor a fiú lejjebb csúszott rajta, hozzányomta kemény farkát és finoman elkezdte összedörzsölni őket.
Ó, baszki! Bassza meg!
Ujjait belevéste Kyle karjába, és komolyan küzdenie kellett, hogy ne ragadja meg a fiú seggét és ne rántsa magára, hogy még közelebb törleszkedhessen hozzá.
– Kyle… – hangja vészesen remegett, miközben beszélni próbált. – Kyle… Fejezd be.
A fiú meleg lélegzete a nyakát és a fülét simogatta, amikor megszólalt.
– Mozogsz… – zihálta bizonytalanul. – Így veszíteni fogsz.
Hát persze, hogy veszíteni fog… Kurvára egy „patronnal” kevesebbel hagyja el ezt a vacak helyet, ha beleélvez a gatyájába és Kyle nem engedi el… méghozzá sürgősen.
– Ez már nem… – Nate nagyot nyelt és kétségbeesettebben szorított rá Kyle karjára –, nem vicces annyira. Engedj el, Kyle…
Kyle beleharapott Nate fülcimpájába, amitől a férfi elfojtott egy újabb elégedett nyöszörgést.
– Nem is viccnek szánom… – felelte a fiú, miközben nyelve bejárta Nate egész fülét, és néha bele–belenyalt.
A férfi megrándult és megpróbálta elhúzni fejét a fiútól, de Kyle követte mozgását, majd ajkaival megragadta a fülcimpáját és határozottan szopogatni kezdte.
Elfojtott kiáltás tört fel Nate torkából, vadul megragadta Kyle karját, és átölelte a fiút, amitől teljesen az ágy és Kyle teste közé préselődött.
Elengedte a fiú karjait, kezei közé vette az arcát, és keményen megcsókolta. Ajkai az évek óta elfojtott vágyakozás kétségbeesésével csaptak le Kyle szájára.
Egyszerre érzett édes elégedettséget és mindent elsöprő haragot, amiért Kyle képtelen volt leállni, és átlökte Nate-et azon a bizonyos határon. Ujjai Kyle világosbarna haját simogatták, és amikor nyelvével erőszakosan „kért” bebocsátást a fiú szájába, Kyle ellenkezés nélkül üdvözölte a forró és nedves nyelvet. Nate mélyen felnyögött, miközben nyelveik táncot jártak küzdve a dominanciáért, és minden „tánclépésnél” hol egyikük, hol másikuk szívta meg a másik munkálkodó nyelvét.
Nate farka elviselhetetlenül megkeményedett, ahogy erősen hozzádörzsölte magát Kyle szintén kőkemény erekciójához.
A kényszer, hogy leszaggassa a fiú ruháit majdnem átvette felette az iránytást. Elméje ködös volt és csak arra tudott gondolni, hogy mélyen elmerüljön a fiúban és végre kiélhesse fantáziáit az édes, forró testben.
Kyle megragadta Nate seggét, vágyakozó kezeivel szorosan markolva a feszes feneket, és még közelebb préselte magát a férfihoz, combjaival átölelve a férfi derekát.
Sóvárogva dörzsölte hozzá magát Nate farkához, egyre erősebben és erősebben masszírozva a két péniszt, olyan gyors ritmust felvéve, ami majdnem elélveztette a férfit.
– A kurva életbe! – kiáltott fel Nate és megpróbált elegendő oxigénhez jutni, de összeszorult torka miatt csak kapkodta a levegőt.
Kétségbeesetten és szenvedélyesen kapott újra Kyle ajkai után, még jobban összedörzsölve ágyékukat.
– Szeretnél megdugni, Nate? – zihálta Kyle a férfi szájába.
Nate még mindig tisztán érezte a Jack-et Kyle nyelvén és lélegzetén. Tudta, hogy csak ő szól a fiúból, de már egyáltalán nem érdekelte.
– Igen… – nyögte és újra vadul rámart Kyle ajkaira, kezeivel sürgetően cibálva a srác pólóját.
Kyle megszakította a csókot és Nate torkát kezdte harapdálni.
Az apró harapásokkal az őrületbe kergette a férfit és csak még jobban felélesztette amúgy is sürgető vágyát.
Kezei lecsúsztak Kyle csípőjére, átfogta a derekát, közelebb rántotta magához és felfelé lökte csípőjét, ahogy a fiúhoz dörzsölte lüktető farkát. Nate úgy érezte, golyói acélból vannak, és nadrágja szorításában raboskodó farkából ömlött az előváladék.
– Mondd, hogy csak rólam fantáziálsz, Nate – lihegte Kyle és óvatosan ráharapott a férfi torkára. – Mondd, hogy én vagyok minden álmod. Az egyetlen férfi, akit meg akarsz dugni.
Nate Kyle nyakába fúrta a fejét és megborzongott.
– Te vagy… – mormolta és megszívta Kyle halvány bőrét. Hihetetlenül ki volt éhezve a fiúra. Kyle megremegett, miközben kezeit a férfi gondosan nyírt hajába mártotta és fájdalmasan meghúzta a tincseket.
– Ezzel most azt mondod… – suttogta Kyle kifulladva –, hogy mégse vagyok kurvára faroklohasztó? – Harapott rá Nate fülére. – Annak ellenére se, hogy egy vézna kis faszfej vagyok?
A Nate elméjét fogva tartó köd egy szempillantás alatt elillant a fiú szavai hallatán. Kibújt Kyle öleléséből és mereven a ránézett. A Kyle arcán elterülő önelégült vigyor egészen a füléig szaladt.
Nate olyan hirtelen kezdett hátrálni a fiútól, mintha az forró vassal öntötte volna le, és kipattant az ágyból. Kapkodva zihált, miközben a fiúnak szegezte a kérdést.
– Mi a fasz volt ez az egész?!
– Ezt meg hogy érted? – vigyorogta Kyle és megtámaszkodott a könyökein. – Mégis miként vehettelek volna rá arra, hogy beismerd, igenis dugható vagyok?
Kyle tényleg csak baszakodott vele…?!
A düh szinte felemésztette a férfit, előrehajolt és megragadta Kyle gallérját.
Lerántotta a srácot az ágyról, és olyan keményen nekivágta a padlónak, hogy a levegő kiszakadt a fiú tüdejéből. Kyle élesen felmordult, és a meglepődöttségtől kerekre tágult szemekkel meredt Nate-re, ahogy a férfi terpeszülésben a térdeire nehezedett jobb kezét ütésre emelve. Nate felé lendítette a karját és enyhített szorításán, amivel még mindig a fiú gallérját markolta.
– Mi a fasz, ember! – fordította el fejét Kyle és kancsalított, miközben felkészült az ütésre.
Nate ökle a levegőbe emelkedett, állkapcsa összeszorult és szemei tűzben égtek, ahogy Kyle-ra bámult.
Orrlyukai kitágultak, ahogy kifújta a levegőt, lassan leeresztette öklét és Kyle arcába mászva, neki szegezte mutatóujját.
– Soha többé ne rángass bele egy ehhez hasonló kibaszott játékba… – dühöngte –, vagy Istenre esküszöm, hogy a szart is kiverem belőled!
– Nyugi, haver. – Kyle próbált könnyednek tűnni, miközben csitította a férfit, de hangja remegett.
– Nyugodjak le?! – csattant fel Nate. Lábra pattant, felrántotta Kyle-t és erősen az ágyhoz lökte, amitől a fiú megbotlott és az ágyra zuhant. A férfi úgy tornyosult fölé, mint egy halálos tsunami, ami épp lecsapni készül.
– Azt hiszed, hogy ez valami kicseszett vicc?!
Kyle bizonytalanul nézett fel a dühös férfira.
– Nem… Én csak…
– Mi?! – sziszegte Nate. – Te csak mi? Gyerünk, Kyle! Mondd el, mi jár abban az elbaszott fejedben! Halljam, mégis mi a faszt gondoltál?!
Kyle gyorsan feltápászkodott és vállat vont.
– Nem tudom… – mondta halkan. – Lehet, hogy csak ki akartam deríteni…
– Kideríteni mit?!
Kyle ismét vállat vont, de ajkai nem a szokásos önelégült mosolyra húzódtak, hanem remegtek.
– Hogy én is meleg vagyok-e…
Nate szemöldöke megugrott döbbenetében, lassan megrázta a fejét, és nagyot sóhajtott.
– Egy kibaszott idióta vagy. Már megmondtam, hogy nem vagy buzi. Majdnem minden este más csaj melegíti az ágyadat, vagy már elfelejtetted, miket meséltél nekem?
– Talán… De talán csak egy kicsit kiszíneztem a dolgokat – vigyorogta Kyle.
Nate elfordult, mély levegőt vett és megdörzsölte a száját.
– Tök mindegy, ember, csak feküdj már le végre.
Hirtelen egy kéz markolta meg a férfi karját, és a fiú egy rántással a hátára döntötte.
Kyle odakúszott hozzá és a térdein támaszkodva nézett le rá.
– Gyerünk, ember – suttogta halkan, és ajkai kéjesen csábító mosolyra görbültek, miközben Nate pólójának elejét babrálta. – Jól szórakozunk, nem igaz?
– Kopj le, Kyle – figyelmeztette a fiút erőteljesen Nate. – Ne baszakodj már velem.
– Nem baszakszom veled… – Kyle elkezdte Nate mellkasát simogatni, még jobban lángra lobbantva a férfi egész testét. – Elméletben nem vagyok meleg, mégis kőkemény lett miattad a farkam…
– Istenem! – Nate felült, és olyan erővel taszította meg Kyle mellkasát, hogy a fiú hátraesett, mire Nate azonnal rámászott és szétfeszítette a lábait.
– Tudni akarod?! – üvöltötte. – Tényleg tudni akarod?! – ripakodott rá ismét a fiúra, megragadta Kyle farmerjának elejét és kapkodva kibontotta a sliccét. – Akkor kurvára megmutatom!
Kyle megrökönyödve bámult rá, egyszerre volt rémült és izgatott a vad és sürgető ostromtól, ahogy Nate majdnem letépte róla a nadrágot.
Mégis mi a faszt művelsz?!
Nate figyelmen kívül hagyta a fejében üvöltő hangot. Szíve vadul és kétségbeesetten vert, ahogy kezei immár tudatosan járták be Kyle testét.
A kis faszfej tudni akarja, miből marad ki?!
Akkor hamarosan megtudja…
Szavazz a fejezetre!

2 megjegyzés

Szia. :D
Uhhh de vártam már a visszavágást Nate részéről! Ez a dominancia harc, ,megőrjít engem is, imádom, hogy egyikük sem enged a gyeplőből, bármi is történik köztük. Nate jogosan dühös, már csak azért is, mert Kyle egyszerre játszik vele, és közben titkolózik is előtte (baromira érdekel, hogy mi jár a fejében, mit akar ezzel elérni, és mik a szándékai). Ez nem kísérletezgetés. Ez jóval több annál, hiába próbálja meg ezt bemesélni. Már ott megbukott, hogy neki is merevedése van (rá lehet fogni az alkoholra, de az inkább bátorságot ad, Kyle tuti biszex legalább, ha nem is meleg). Na meg azaz elszólás, hogy kiszínezte a történeteit... Gyanús! Tudatosan húzta fel, és bosszant, hogy nem tudom az okát. Nagyon várom a következő fejezetet, és remélem hamar sikerül lefordítanod, és feltenned nekünk. :)
Ugyanakkor azt is remélem, hogy ez a plágiumos dolog sikerrel zárult, és nem lesz több gondod vele. Elszomorító, hogy vannak emberek, akiknek annyira unalmas az élete, hogy ilyesmikkel gyanúsítsanak, miközben többször is jelezted, hogy mindezt az író engedélyével fordítod és teszed közzé. A legjobbakat a továbbiakban! :D

Válasz

Alig várom a következő fejezetet. Egyre izgalmasabb lesz. És ráadásul folyamatosan agyalok azon, hogy mik derülnek még ki. Köszönöm szépen a fordítást. :)

Válasz

Ashley Luke; Lost in Love magyarul projekt, 2019. Üzemeltető: Blogger.