VI. fejezet; Tűzforró és jéghideg…

Nate megborzongott, ahogy a metsző levegő ádázul süvített izzadságtól nedves, láztól fénylő arcába. Lábujjai teljesen lefagytak, miközben lelépett a tornácról, és cipőtlen lábai elmerültek a frissen hullott hóba a nedves talajon.
Kilépett a szemerkélő hóesésbe, zoknija azon nyomban átázott, és a szívét szorongató nyomás egyre erősebben és erősebben szorította össze a mellkasát.
Mégis mi a faszért engedte, hogy Kyle ilyen messzire „lökje”? Elhagyta a düledező tornácot, de lábai még mindig remegtek a Kyle-ból áradó heves szexualitástól. Farka úgy fájt és lüktetett, mint a kurva élet, és már szó szerint szenvedett miatta, de jelenleg emiatt aggódott a legkevésbé.
– Cseszd meg, Kyle! – fortyogott dühösen, és felemelte fejét engedve, hogy a jeges pelyhek arcán landoljanak, majd azonnal el is olvadjanak, amint elérik forró bőrét. Az orcáján végig szánkázó könnyek megijesztették, és minden erejével azon volt, hogy visszatartsa őket.
A torkában éktelenkedő csomó egyre inkább megdagadt, érzelmek kész kavalkádját szabadítva fel a férfiban.
– Bassza meg! – üvöltötte a sötétségbe. Lángoló bőre egy szempillantás alatt lehűlt, csípős hideg érzetet hagyva maga után, amitől megborzongott, és fogai összekoccantak, de nem tudott visszamenni. Most képtelen volt megmaradni Kyle közelében.  Teste még mindig a fiú után sóvárgott, és egy szemernyi önuralma sem maradt. Ha Kyle csak megérintené…
Térdre rogyott a latyakos hóban, és egyáltalán nem is vette észre, hogy a nedvesség átáztatja a nadrágját. Feje fölé emelte kezeit, és keservesen felzokogott.
Mi az istenért vette rá Kyle erre?! Miért?!
Még a legdurvább átpiált estéiken se ment ilyen messzire a srác soha, a mostani helyzet közelébe meg pláne nem.
A szél felerősödött, és egyre agresszívabban fújta arcába a havat.
Még mindig mozdulatlanul térdelt a földön, amitől fokozatosan zsibbadni kezdett, de
a hideg és a zsibbadás sem volt képes lehűteni a testét gúzsba kötő tüzet, ami kis híján felemésztette.
Bár úgy érezte, mintha már órák teltek volna el, mégis biztos volt benne, hogy kevesebb, mint tíz perce lehet idekint, mert a menedékház ajtaja váratlanul kinyílt, majd hatalmas erővel bevágódott, ám a Nate által okozott kár miatt nem csukódott be.
– Nate? – Kyle hangja bizonytalan volt, mialatt elhagyva a tornácot elindult a férfi felé.
– Mi a faszt csinálsz, Nate? Tüdőgyulladást fogsz kapni! – a fiú hangjából sütött az őszinte aggodalom, de Nate nem válaszolt neki.
A hulló hó egy idő után jegesesővé változott, és egyre intenzívebben kezdett esni.
Kyle halkan káromkodott, és Nate hallotta, ahogy a latyakos hóra lép, felé indul, majd megérezte kezeit a vállán, amik egyből felhevítették a bőrét.
– Gyerünk, ember – mondta határozottan Kyle. – Tápászkodj fel a kibaszott nedves földről, és húzzál befelé.
Nate irdatlan haragra gyúlt, és kezét Kyle felé lendítette, majd botladozva, lassan hátrálni kezdett a fiútól. Miután Kyle épphogy csak kitért az ütés elől, zavartan és mérgesen bámult a visszakozó férfira.
– Mi a fasz bajod van, Nate?!
Nate elhomályosult szemekkel meredt vissza rá. A cipőjétől eltekintve, Kyle ismét tetőtől –talpig fel volt öltözve, amitől a harag újra felizzott benne.
Fojtottan felkiáltott, előrelendült, megragadta a fiú pólójának elejét és keményen visszalökte a veranda szélére.
– Miért csináltad ezt?! – üvöltötte az arcába. – Miért vettél rá?!
Kyle megszorította Nate öklét, és kigúvadt szemekkel pislogott fel rá.
– Mitől kattantál be? – Kyle megpróbált kiszabadulni Nate „karmai közül”, de sehogy se tudott kibújni a férfi acélszorításából. – Miért vagy ilyen mérges? Hát nem ezt akartad?
Nate egyre erősebben szorította a felsőjét, arca eltorzult.
Magához rántotta a srácot, majd kíméletlenül nekivágta a tornácnak. Kyle tüdejéből az összes levegő kiszorult, és kis híján a földre buckázott.
– Mi a fasz?! – üvöltötte.
– Tényleg nem érted, ugye?! – Nate nagyot nyelt, és ujját a fiúra szegezte, miközben szemei dühtől és könnytől csillogtak. – Kurvára nem érted!
– Mit?! – Kyle az öreg tornác szélébe kapaszkodva szinte már kiabált vele
Nate leengedte az öklét. Könnyek záporoztak a szeméből, és hangja elcsuklott.
– Ez minden, amim van ezen a kibaszott világon! – mondta fojtottan.
– Ez – mutatott magára és Kyle-ra. – Mi.
Felnézett, és lassan megrázta a fejét, amikor torka vészesen összeszorult.
– Szükségem van ránk. Úgy, ahogy voltunk. Ahogy mindig is voltunk. Nem veszíthetem el. Nincs semmi másom! – kiabálta, és gyorsan megfordult. – Bassza meg!
Kyle óvatosan ellökte magát a verandától, miközben talpra evickélt.
– Mégis miért veszítenéd el?
Nate arca megrándult, és megrázta a fejét.
– Tényleg egy kibaszott idióta vagy – suttogta, és a fiú felé fordult. – Nem… Nem ismételhetjük meg az előbbit, és utána várhatjuk el, hogy minden ugyanilyen maradjon, Klye. Húzd ki a fejed a seggedből.
– Miért olyan rossz, amit tettünk?
Nate élesen bámult rá, mellkasa folyamatosan lüktetett. A fagyos eső egyre csak zúdult meztelen bőrére, a jeges cseppek végiggördültek a mellkasán és a hátán.
A hideg a csontjaiig hatolt, de nem foglalkozott vele, miközben barátját figyelte.
Egyik része laza, mi több könnyelmű akart lenni, és beverni a srác képét, míg a másik arra vágyott, hogy visszarángassa a házba, ráhajítsa az ágyra és befejezzék, amit elkezdtek.
– Nate… – Kyle megtorpant előtte –, miért paráztál be ennyire? Még mindig mi vagyunk, ember. És ez sosem fog megváltozni. – A fiú alig láthatóan elmosolyodott. – Úgy értem, ne izélj már, hisz mindig ehhez hasonló hülye szarságokat csinálok, ha részeg vagyok… Ráadásul korábban még sosem volt ebből bajunk.
Egy hülye szarság… Tényleg csak ennyi lett volna?
Kyle szavai eloszlatták a Nate-ben tomboló kételyeket.
– Igazad van – válaszolta határozottan, majd a teljes összeomlás keskeny peremén ingadozva a fiú felé fordult, és nem igazán tudta miért, de utálta magát.
– Tényleg igazad van. Kibaszott őrültség lenne eldobni egy barátságot pár hülye szarság miatt.
Hallotta a keserűséget saját hangjában, és az is egészen biztos volt, hogy Kyle is felfigyelt rá. Amikor elfordult a fiútól úgy érezte, mintha Kyle jól tökön rúgta volna. Valóban azt várta, hogy a szobában történt kis incidens jelent valamit?
Csak be akart menni, lefeküdni aludni és elfelejteni egyszer s mindenkorra mindent, ami ezen a kibaszott estén történt.
A reggel beköszöntével Kyle újra a régi lesz, és semmire sem fog emlékezni azokból az elbaszott dolgokból, amiket ma este tettek. Őt nem fogják üldözni tettei képei, amiktől egyből rosszul lesz, ha csak rájuk gondol.
Nate-nek egyedül kell majd megbirkóznia az egésszel, és talán az a legjobb, ha minél messzebbre „fut” a gondok elől.
Akármilyen mérges is a fiúra, ezt nem kívánja neki. Egyszerűen visszaengedi a kis nyugodt, napfényes kaliforniai életébe. Vissza a bulikhoz, a szórakozóhelyekhez és… a lányokhoz. Engedi, hogy a lehető legteljesebb életet élje anélkül, hogy a hibái súlya és a megbánás folyamatosan húznák a vállát.
– Hé… – Kyle közelebb araszolt, gyengéden átölelte Nate csípőjét és ujjait beakasztotta a férfi nadrágjának övtartójába. – Túl sokat aggódsz hülyeségeken, ember. Csak engedd el magad, és ússz az árral. Az élet túl rövid ahhoz, hogy a legapróbb kis semmiségeken stresszeljünk.
Nate a fiúra meredt. Könnyes szemeitől csak homályosan és torzan látta Kyle-t.
Miért csinálod ezt? Eddig a pontig kibírtam volna, hogy csak barátok vagyunk… De most már nem. Nem bírom tovább.
– Ki vagy a te? A kibaszott terapeutám? – kérdezte Nate élesen.
A szavak hallatán pimasz vigyor terült el Kyle szája szegletében.
– Baby… érted bármi leszek. Amire csak vágysz.
A fiú arcán kavargó érzelmektől Nate egyszerre szeretett volna sírni és nevetni. Hogy a faszba szeretheti ennyire ezt a kis szemetet?!
– Most már bemehetünk? – borzongott meg Kyle. Felsője és nadrágja is csúnyán átázott, ahogyan Nate-é is, aki már alig érezte lábait a zsibbadástól.
– Kibaszott hideg van, és mindenem csupa víz. Kösz szépen, hogy a temperamentumos segged után kellett jönnöm. – vigyorogta. – Mivel a te hibád, hogy átfagytam, és mindenhol nedves vagyok… A te reszortod, hogy újra felmelegíts.
– Nem az én hibám, hogy utánam jöttél… – vicsorogta Nate, de közben különböző képek rohamozták meg elméjét, amikben ő és Kyle összebújnak és mélyen beletemetkeznek a meleg hálózsákba.
Kyle felhorkant.
– Hát persze… Ahogy nem is te rángattál magaddal erre az istenverte helyre.
– Ha ennyire szarul érzed magad… – Nate szinte már füstölgött a rátörő haragtól, aminek nem igazán tudta az okát –, ott a kibaszott ösvény. Érezd jól magad, miközben megpróbálsz visszajutni a kocsihoz.
Ellökte magától Kyle-t, visszament a házba és bevágta maga mögött a törött ajtót. A kályhához lépett, és fájó szívvel leguggolt az alig pislákoló tűz elé.
Tényleg nem tudta, miért ennyire mérges Kyle-ra. Vagy talán mégis…
Kyle olyan lazán beszélt róluk, és arról, amiket csináltak, mintha csak az egyik egyéjszakás numerájával mulatná az időt…
Mondjuk nem pontosan ezt jelentette neki Nate ma este? Egy újabb egyéjszakás kalandot? Valakit, akivel jól elszórakozhat, majd a reggel eljövetelével kényelmesen el is felejthet?
Kyle mindig is nagy játékos volt, és egyetlen lányt sem vett komolyan, akit megdugott. Miért is gondolta, hogy őt majd komolyabban veszi?
A szabályok mások voltak… de a játék ugyanaz.
Az ajtó hatalmasat dörrent, amikor Kyle bevágtatott a szobába.
– Baszd meg, ember! – a fiú mellé sétált, és ledobta magát a padlóra, hátát a kályhának támasztva. – Az összes buzi ilyen hisztis, mint te?!
Nate vonásai megfeszültek, és nem felelt, helyette mereven bámulta tovább a színes lángokat. Kell valami, amit elégethetnek, mert a tűz hamarosan ki fog aludni.
– Nem érzem fosul magam, oké?! – folytatta Kyle. – Valójában kurva jól szórakoztam, amíg el nem cseszted a bulit. Úgy értem… basszus, ember! Amikor belelendülsz, bármelyik hetero srácból képes vagy buzit csinálni.
– Csak fogd be, Kyle… – morogta Nate.
– Nem mondhatod, hogy nem élvezted. Hidd el, tökéletesen éreztem, hogy te is mennyire akartad.
– A francba már! – Nate haragos pillantása szinte átdöfte a fiút. – Kurvára sose hagyod abba?! Mi van veled?! Nincs a szádon „leállok-kapcsoló”? Mi lenne, ha csak egyszer kibaszottul bekussolnál?!
A Kyle ajkain játszó vigyor lassan elhomályosult, ahogy előrehajolt és Nate combjára csúsztatta a kezét.
– Tudod… Hatásosabb módja is van annak, hogy bekussoltass – mondta lassan, közelebb mászott és apró puszikkal hintette be Nate vállát. – Valami jobbra is használhatnám a számat, mint pofázásra.
Nate lélegzete felgyorsult, majd ellökte magától a fiút és felállt.
– Felejtsd el – felelte.
A fatárolóhoz lépett, ami régi kiszáradt és elkorhadt deszkalapokból készült, majd vizes lábával erősen megrúgta a láda oldalát, amitől az megreccsent és simán darabokra hullott.
Kyle még mindig a földön ült, és a férfit bámulta.
– Mi az istent művelsz?
– Szükségünk van valamire, amit elégethetünk – mormogta Nate. – A tűz már majdnem kialudt, és nemsokára teljesen ki is fog.
A doboz könnyedén darabjaira bomlott, amikor Nate egyenként szétfeszegette a falapokat és széttörte őket a térdén. A fának virginiai boróka illata volt, és amilyen száraz volt, ez se sok időre éleszti majd fel a tüzet, de talán egy kicsivel tovább tartja melegen őket, mielőtt végleg kialudna.
Kyle felállt, mialatt Nate egyenként a tűzre dobta a deszkadarabokat. A tűz gyorsan erőre kapott, és szikrák csaptak fel belőle, ahogy a boróka fa égni kezdett.
Nate általában nagyon otthonosnak és egyenesen megnyugtatónak találta a ropogó hangot, de ma este semmi se tudta megnyugtatni.
Amikor hátra pillantott, Kyle éppen akkor szabadult meg átázott pólójától.
Megpróbált elfordulni, de szemei képtelenek voltak elereszteni a látványt. Elevenen élt benne az emlék, ahogy a srác mellkasát szívogatta, harapta, majd mellbimbóit gyötörte, és ettől ismét kábító mámorba zuhant.
Alapból túlságosan szűk nadrágjában egyre kevesebb hely maradt, amikor egyik emlék követte a másikat. Még mindig érezte nyelvén Kyle ízét, orrában az illatát, és azt is érezte, ahogy a fiú teste vonaglott és könyörgött alatta, miközben elemi gyönyörrel kínozta.
Nate arcát elöntötte a forróság, amikor rájött, hogy Kyle figyeli őt, és szája sarka meg- megrándul attól a vigyortól, ami Nate-et maximálisan megőrjíti.
Hogy lehet egy ilyen mindentudó vigyor ennyire kibaszottul szexi?
Gyorsan félrekapta tekintetét, és megköszörülte a torkát, de szemei egy kis időre visszatévedtek a fiúhoz, amikor Kyle elkezdte kigombolni nedves farmerját.
Először lecsúsztatta a vizes anyagot lábain, majd erősen lerángatta őket, és végül ott állt egy szál alsóban Nate előtt. Az anyag kényelmesen átölelte farkát, és szépen kihangsúlyozta kőkemény erekcióját.
Újabb erőteljes képek rohanták meg Nate elméjét, amiktől nagyot nyelt, és szinte érezte, ahogy Kyle vastagsága teljesen kitölti a száját és a torkát.
Kifújta a bent tartott levegőt, és zihálni kezdett. Kyle a tűz előtt hagyta ruháit, és Nate-re nézett.
A férfi nem tudta levenni szemét a fiúról. A szenvedély, ami belülről perzselte és azzal fenyegette, hogy rövid időn belül felemészti újra végigfutott rajta.
Kyle közelebb lépett, és ujjbegyeit óvatosan Nate nadrágjának öve alá csúsztatta.
A kitartó hang a fejében minduntalan azt üvöltötte, hogy lökje el Kyle-t, de ereje egyre csökkent, és maga a hang is folyamatosan távolodott.
– Le kéne venned ezt a nedves gatyát… – mondta Kyle halkan, veszettül csókolnivaló ajkai remegtek. – Nem szeretnél halálra fagyni, ugye?
Nate egész testében megremegett, ahogy a nála alig pár centivel alacsonyabb fiút bámulta.
Barna haja nedves volt, és árnyalatokkal sötétebbnek tűnt, ahogy fejbőrére tapadt, és néhány kósza tincs a homlokába hullott.
Nate ellenállhatatlan sürgetést érzett, hogy kisimítsa a nyirkos tincseket a fiú homlokából, és végig húzza ujjait a vizes fürtökön.
Lélegezni is elfelejtett, amikor Kyle ujjai lejjebb vándoroltak, kinyitotta nadrágján a gombot, és ökle a férfi gránitkemény farkához dörzsölődött, amitől erekciója megugrott és még jobban megduzzadt.
– Szedjük csak le ezt a hideg, nyirkos cuccot rólad… – mormolta Kyle, miközben hüvelykujját beakasztotta a már meglazult derékszíj alá, majd lehúzta a nadrágot Nate csípőjéről és lábáról.
Leguggolt, ajkai majdnem súrolták a férfi szűk, fekete bokszerének elején domborodó dudort.
Kyle kezével megsimogatta Nate vádliját, ezzel jelezve, hogy emelje fel a lábát. Nate vita nélkül engedelmeskedett, és engedte a fiúnak, hogy levegye róla a nadrágot.
Egyre kevésbé tudta irányítani kapkodó zihálását, mert Kyle ott maradt guggolva előtte.
A fiú kezei egy darabig szüntelen a vádliját simogatták, majd visszakúsztak a combjára, miközben térdre ereszkedett.
Nate szíve vadul, eszeveszett tempóban verdesett, és már egyetlen porcikája se akart ellenállni.
Mély levegőt vett, amikor Kyle kezei becsúsztak az alsója alá, és a fiú elkezdte simogatni kemény seggét.
– Kyle… – borzongta Nate.
– Shhh… – motyogta a fiú, ajkait végighúzta a férfi combjának belsején, és óvatosan csókolgatta, végigjárva a fájdalmasan csábító ösvényt Nate kemény erekciójáig.
– Baszki… – Nate durván összerándult, oldala mellett lógó kezeit ökölbe szorította, és lehunyta szemeit.
Szíve mellkasának csapódott, és azon agyalt, hogy vajon kibírja-e a fiú rohamát, vagy egy borzongás kíséretében szimplán elélvez.
Kyle nyelve hegyével masszírozni és kínozni kezdte a férfi keménységét a vékony anyagon keresztül.
Nate visszafojtott egy kitörni készülő sóhajt és kiáltást, ökle még jobban összezárult, és körmei tenyerébe vájtak.
A bőrét cirógató hideg gyorsan eloszlott, amikor Kyle szája fellobbantotta benne a tüzet.
A fiú könnyedén gyurmázta a seggét, majd visszahúzta a kezét, és ujjait két oldalt beakasztotta a bokszer derékpántjába.
Nate remegni kezdett; annyira vágyott rá. Kurvára akarta, de még mindig azon kapta magát, hogy keze végigsimít Kyle nedves haján, és megmarkolja a fejét, hogy visszatartsa.
– Kyle… – hangja reszketett. – Abba… abba kéne hagynod…
A fiú Nate hasát puszilgatta a köldöke alatt.
– Hadd csináljam… – nézett fel a férfira, Nate pedig lepillantott rá. – Kérlek, Nate… Engedd meg…
A vibráló lángok árnyékot vetettek Kyle arcára, és Nate hangosan káromkodni kezdett, amikor meglátta a fénylő, remegő könnyeket a fiú gyönyörű szemeiben.
Mégis mi a pokol van ma este Kyle-al?!
Szavazz a fejezetre!

3 megjegyzés

Halihó!
Azt hiszem ez lett a TOP1 fejezetem. Az egészből áradt egy fajta vadság, ami mind-mind Nate-ben összpontosult. Az időjárás is az egyre zaklatottabb sráchoz igazodott, minél kétségbeesettebb lett, annál inkább rá akart szakadni az égbolt. Talán ennek a fejezetnek a fordítása jött át a legjobban (végre nem voltak cselekmény ismétlések!!). Nagyon élveztem az egészet. Imádtam. :D
Mondjuk mikor átfáztak szegénykék, én is elkezdtem reszketni, fel is vettem a fűtést. Remélem egyik sem kap tüdőgyulladást (bár nem tagadom, élvezném, ha egymást ápolgatnák xD). Kyle-on egyelőre még mindig nem tudok kiigazodni, bár amilyen kis szemtelen, ha pasi volnék, én is simán megdugnám, hogy végre egy pillanatig lenyugodjon. Bár azt a javára írom, hogy látszik, nem az alkohol miatt melegedik be, és tényleg szexelni akar a kis huncut. És emiatt ijesztő is, hogy nincs benne korlát, ami megakadályozza, hogy folyamatosan ostromozza Nate-t (akit kezdek egy pöppet sajnálni, mert ha belegondolunk,azért még is csak a barátja, és nem akarja elveszíteni egy ilyen "szarság" miatt). Nem vagyok prűd, de azért a barátság extrákkal dolog nem az én ízlésem, szóval totál megértem miért aggódik annyira. De az biztos, hogy sokat őt sem kell győzködni. (Most már végre fognak szexelni is??????) Szóval, az érzelmi rész, Nate kétségbeesése, számomra édes dallam volt (szeretem, ha fáj, azt meg pláne, ha a beteljesülés előtt a karakterek is szenvednek egy csöppet). Nagyon szerettem olvasni minden sorát. <3 Várom a következő fejezetet, és remélem, nem sokára kiderülnek Kyle mocskos kis titkai (meg most már a prológus is izgat, hogyan kapcsolódik a srácokhoz. És igen, sok lett a zárójeles, megjegyzés. XD). :3

Válasz

No ezt a részt kár volt itt abbahagyni. Most várhatok egy kicsit a folytatásra. "remélem kicsit!"

Válasz

Grand Casino - Mapyro
Grand Casino, located in downtown 의왕 출장안마 Chicago, IL, is a 남원 출장마사지 city of America-leading entertainment, dining 실시간 바카라 사이트 and shopping. It opened in October 2010, with 경기도 출장샵 new 공주 출장샵 plans

Válasz

Ashley Luke; Lost in Love magyarul projekt, 2019. Üzemeltető: Blogger.