„Az érintésedtől térde rogyok
Eléred, hogy könyörögjek; kérlek, kérlek, kérlek!
Vedd el a szívem, és olvaszd fel
Érints meg, izgass fel és lobbants lángra!
/Marty Stuart: Burn me Down/

V. fejezet; Gyere és szeress!

Kyle óvatosan előrehajolt.
– Lassabban, haver…
Nate egy újabb taszítással ismét a hátára lökte a fiút, majd szívében kétségbeesett dühvel megragadta Kyle-t. A srác kőkemény erekciója még mindig börtönként szolgáló alsójához préselődött, szépen kidudorodva a nyitott farmer elején. Ujjai bekúsztak
 a nadrág, majd az alsó alá, és durván rángatni kezdte őket.
– Hűű! – Kyle sebesen felült, és megragadta Nate csuklóját. – Haver! Nyugodj le!
Nate immár a harmadik alkalommal lökte hátra Kyle-t és seietősen fölé mászott, kezeit két oldalt Kyle feje mellett nyugtatva.
Nyugodjak meg?! – szavai úgy marták a torkát, mintha kavicsot evett volna. Tűz lobogott a szemében, és szinte érezte saját tekintetének dühét, ami Kyle-ra irányult.
– Mi történt vad Kyle-al? – Nate közelebb hajolt hozzá, szája már a fiú arcát súrolta. – Azt hittem, dugni akarsz.
Egy röpke pillanatig csak bámulták egymást, és Nate megdöbbent a nem várt, gyors mozdulaton, ahogy Kyle megragadta a fejét, vadul sajátjához nyomta ajkait és keményen megcsókolta.
Amint Kyle nyelve elmélyedt a szájában, a fiú rögtön megkereste a nyelvét, és erősen szívni kezdte. Nate farka azonnal reagált a „támadásra”. Úgy érezte mintha a nyelve és a farka szoros összeköttetésben állna.
Mély nyögés hagyta el torkát, és Kyle testére nehezedett, erősen szorítva a fiú arcát. Lüktető farkát Kyle ágyékához dörzsölte, majd egy hangos nyögéssel megszakította a vad csókot, arcát Kyle nyakába temette és fogaival összecsípte az érzékeny bőrt.
– A picsába! – a reszkető sikoly önkéntelenül tört ki Kyle-ból. Körmeit belevájta Nate hátába, és a válláig húzta a pólóját.
Nate felkelt, áthúzta fején felsőjét, és a szoba sötétjébe száműzte, majd sürgető kezekkel húzta le Kyle-ról a pólót, hogy azt is elhajítsa. Vágy és a sóvárgás ragyogott a fiú szemében elhomályosítva íriszeit, és ahogy Nate-re nézett, a férfi úgy érezte, mintha perzselő tűz lenne, amire gázolajat öntöttek.
Lejjebb csúszott, és fogaival megmorzsolta Kyle egyik lapos mellbimbóját hangos, keserédes sikolyt csalva ki a fiúból.
– Basszus! – Kyle csípője szüntelenül ívelt fel és le Nate súlya alatt. Ujjai belemélyedtek a férfi fejbőrébe, miközben Nate szívta és harapta a megduzzadt kis csúcsot.
Nyalogatta és nedves nyelvének hegyével gyötörte a dudort, egészen addig, amíg Kyle fel nem nyögött és el nem kezdett vergődni alatta, majd újra megharapta és erősebben szívta meg.
Kyle Nate-hez dörzsölte kemény farkát, megmozgatta a csípőjét, és merev ujjai a férfi izzadt vállába martak, nyomot hagyva a bőrén.
– Dugj meg, Nate! – kiáltotta. – Kérlek!
Nate élesen felmordult, ahogy lejjebb csúszott Kyle testén, és megharapdálta hasán az érzékeny bőrt, amitől a fiú még erőteljesebben nyögött és dobálta a csípőjét.
Megragadta Kyle nadrágjának elejét az alsójával együtt és határozott mozdulatokkal cibálni kezdte őket, kiszabadítva a fiú kőkemény erekcióját. Szinte érezte az izgatottság lüktetését a hosszú és kemény farokban, ahogy a pénisz feszesen Kyle hasához préselődött és fénylett az előváladéktól.
A látványtól Nate mellkasa összeszorult, és testét szédítő elektromosság járta át, amitől majdnem a nadrágjába élvezett.
Levegő után kapkodva megmarkolta Kyle nadrágját, sietősen lerángatta az alsóját, majd arrébb dobta.
A fejében folyamatosan üvöltő hang még mindig azt ordította neki, hogy hagyja abba, és gondolja végig mit tesz, de innen már nem volt visszaút. Túljutott a „holtponton”, és már semmi se ránthatta volna vissza.
Szétfeszítette Kyle lábait, és combjai közé térdelt, miközben kezeivel a fiú lábát simogatta. Kyle belemarkolt a hálózsákba, és ágyékát Nate felé billentette, amikor a férfi ajkai elérték keménységét, és végighúzta a nyelvét lüktető, izmos farkán.
– Bassza meg! – borzongott meg Kyle, és szemeit szorosra csukva megfeszítette állkapcsát.
Nate forró lehelete cirógatta a farkát, mialatt ajkaival felfelé haladt egészen a tövétől duzzadt makkjáig.
A fiú mellkasa szabálytalanul emelkedett és süllyedt, a levegőt gyorsan és élesen vette.
– Kérlek… – remegte.
Látva a srácot felemésztő sötét, kínzó vágyat, Nate visszatért a vastag merevedéshez, de csak meleg leheletével simogatta az érzékeny vesszőt.
Nyelvével óvatosan megnyalintotta Kyle duzzadt golyóit, amitől a fiú élesen felnyüszített, és ismét megpróbálta felemelni a csípőjét.
– Kérlek, Nate… – könyörögte zihálva.
Nate még mindig dühös volt rá, és a „helyére akarta tenni” a fiút, ezért úgy döntött, tovább kínozza és eléri, hogy egyre többért és többért könyörögjön. Azt akarta, hogy Kyle rimánkodjon azért, hogy kielégítse, de alaposan kitervelt kínzása végül ellene fordult.
Ő vágyott úgy a fiúra, mint még soha, senkire egész életében.
Éhezett a srácra. Nyolc hosszú éve csak őt kívánta. Utána sóvárgott.
Tudta, hogy hibát követ el, de többé nem érdekelte. Egy elfojtott üvöltés közepette ajkaival átfogta Kyle farkát, és egyetlen mozdulattal egészen torkáig engedte. A fiú felüvöltött és homorított, hogy farka még mélyebbre hatolhasson Nate forró szájába. Háta már nem is érte a hálózsákot, ahogy teste erőteljesen felfelé ívelt.
Nate gondolkodás nélkül engedte mélyebbre a farkát, közben egyik kezével leszorította a tövét. Kyle zihált és levegőért kapkodott, amikor Nate elkezdte mozgatni a kezét keménységén, erőteljesen szopta, és ajkait, valamint nyelvét is bevetette.
Basszus, basszus, basszus! – Kyle hangosan felkiáltott és megmarkolta Nate fejét, ujjait a rövid fürtökbe mélyesztette, és körmeit belevájta a fejbőrébe. – Ó, bassza meg, Nate! Baaaszkiii!
Nate kiengedte szájából Kyle farkát, mindkét kezét a fiú alá dugta, átfogta Kyle kemény seggét, felhúzta a csípőjét az ágyról, és vastag farkát mélyen a szájába húzta. A duzzadt makk súrolta Nate torkát, dörzsölte és masszírozta a nyelőcsövét.
A szentségit! – nyögte Kyle, és még jobban belevéste ujjait Nate fejbőrébe. Egész testében remegett, és beragadt levegője erővel szakadt fel tüdejéből.
Nate megszorította a fiú farpofáit, becsúsztatta ujjait vájatába, és kitapogatta az apró kis lyukat. Kyle hangosan nyüszögött és sokkal erőteljesebben remegett, ahogy farka egyre inkább megkeményedett és megvastagodott Nate szájában.
Gyerünk, te kis faszfej… – dörmögte magában Nate, farka már szinte felrobbant a színtiszta vágytól. – Könyörögj, hogy rakjam be… Könyörögj a farkamért.
Ujjbegye körös-körül simogatta Kyle bejáratát, majd becsúsztatta ujját. Kyle lélegzete elakadt és összerándult, de farka örömmel fogadta az újabb ingert.
Nate egész farkát elnyelve szopta a fiút, nyelvét fel-le húzogatta a vastag merevedésen, mialatt újra és újra egészen torkáig engedte.
Baszki, baszki, baszki! – Kyle szabálytalanul dugta Nate száját, miközben próbált levegőhöz jutni, de amikor Nate beljebb nyomta ujját, és egészen addig keresgélt, amíg meg nem találta azt az édes pontot, amitől minden férfi eszét veszti, testén áramütés hasított végig, és Nate-nek meg se kellett kérdeznie, hogy milyen érzést vált ki belőle.
A kurva életbe! – Kyle felvisított és olyan erővel emelte fel csípőjét, hogy majdnem mindkettőjüket lelökte vele az ágyról.
A gondolattól, hogy teljesen átvette Klye felett az irányítást, és uralkodhat felette mindent elsöprő mámor söpört végig Nate testén és elméjén. Farka keményen préselődött nadrágja börtönéhez. Már fájdalmasan lüktetett és szivárgott.
Most már az enyém vagy, te kis szemét! – mulatott magában.
Éles kiáltás tört fel Kyle torkából, ahogy Nate egyszerre szopta a farkát és dugta az ujjaival. A férfi egészen addig ingerelte érzékeny pontját, amíg a srác levegőért nem kezdett könyörögni.
Nate! – lihegte kapkodva. – Kibaszottul... nem… kapok… levegőt!
Nate nem könyörült meg rajta, helyette erősebben és gyorsabban kezdte mozgatni benne ujjait, egyre vadabbul dörzsölve azt a bizonyos pontot. Teljesen bekapta a farkát, ádázul szopta és szívta a lüktető merevedést – nyelvét is bevetve –, és hangos morgása rezgéseket küldött egyenesen a szivárgó rúdba.
A kurva eget! – nyüszítette eszét vesztve Kyle.
Gyerünk, ájulj el, mintha nem szarnám telibe…
Nate teljesen elvesztette maga felett az irányítást.
Ezt akartad? Akkor nesze, itt van, te okoskodó kis szemét!
Kyle csípője ádáz iramra kapcsolt, ahogy farkát egyre gyorsabban és gyorsabban döfte Nate torkába. Rövid körmei Nate fejbőrébe mélyedtek, egy kicsit felszakítva a bőrt és sebeket hagyva maguk után, mialatt teste vadul ívelt felfelé, és feje hátrahanyatlott.
Elfojtott üvöltés hagyta el ajkait, ahogy egyre közelebb került az orgazmushoz.
Nate! Bassza meg! – megszorította Nate haját, és megpróbálta ellökni magától, hogy ne a szájába élvezzen, de a férfi ellenállt és folytatta a kínzó rohamot.
Basszus! Ember… Engedj el… Nem bírom tovább…
Érzelmek kész kavalkádja szánkázott át Nate-en, ahogy Kyle vastagsága teljesen kitöltötte a száját és a torkát.
Sürgetve verte a farkát, előre–hátra húzogatva az érzékeny bőrt. A férfin teljesen átvette az irányítást a düh, amikor mellkasa egy teljesen másféle érzéstől szorult össze.
Szemei égni kezdtek, mialatt a csúcs felé repítette barátját és eldöntötte, eléri, hogy megfizessen, amiért nem fújt visszavonulót, és addig csesztette Nate-et, amíg a férfi már képtelen volt visszafogni magát.
Erősebben szorította száját Kyle farka köré, növelte a tempót és még intenzívebben szopta. Ujjai is egyre erősebben masszírozták a fiú érzékeny pontját, amitől Kyle ismét majdnem felkiáltott és már egész teste megváltásért könyörgött, de Nate nem hagyta abba az édes, gyötrő támadást.
Istenem! – üvöltötte Kyle élesen. – Nate! Kurvára el fogok menni!
Nate még egyszer szorosan összezárta száját, majd kiengedte Kyle farkát ajkai közül és a vastag makkot kezdte izgatni. Ajkaival vadul körbe nyalta a tetejét és csak a makkot szopta, nyelvével ingerelve a kis, csöpögő lyukat, amiből már szivárgott a fiú nedve.
Ó, baszki! – Kyle csípője hevesen rángatózott, folyamatosan tépve Nate haját, és egyszerre mozdult a férfi, testében dolgozó ujjaival. – Ó, Istenem! Nate! Baszd meg! Basszus!
Gyerünk, Kyle! Add át magad nekem, te kis szemét!
Nate magában üvöltözött a fiúval, majd váratlanul újra elnyelte Kyle egész farkát, és összeszorította a torkát a duzzadt makk körül. Fejét fel–le mozgatta, amitől a vastag pénisz újra és újra a torkának csapódott.
Amikor megérezte, hogy Kyle farka hirtelen megduzzad és golyóiból szivárogni kezd spermája, még erősebben és gyorsabban kezdte ujjazni.
Kyle sikolyai az egész szobát betöltötték. Ujjai visszavándoroltak Nate hajába, és most nem elrántani próbálta a férfit, hanem rányomta fejét a farkára, mialatt szabálytalanul dugta a száját és zihálva küzdött a levegőért.
Nateee! – Kyle hangosan felkiáltott és olyan magasra emelte csípőjét, hogy farka még az eddigieknél is mélyebbre hatolt Nate torkában.
A férfi teste tűzben égett, amikor Kyle felsikoltott és torkát nagy adagokban elárasztották a fiú élvezetének sűrű, meleg cseppjei. Nem hagyta abba az ujjazást, amivel tovább borzolta Kyle érzékeit, és a fiú teste megfeszült, amikor szopni kezdte már ernyedt farkát, nyelvével és ajkaival masszírozva a petyhüdt tagot.
Ó, Istenem, Nate… – Kyle összerázkódott, és folyamatosan remegett, teste még nem lazult el. – Basszus…
Hirtelen váratlan érzések árasztották el Nate-et, amiktől szemei égni kezdtek. Eltávolodott Klye-tól, és kissé remegő lábakkal megpróbált felkelni, de majdnem visszaesett az ágyra. Végül magabiztosan felállt. Kézfejével megtörölte a száját, nyelvén továbbra is érezte Kyle erős ízét.
Bár a testét fogva tartó tűz még mindig azzal fenyegette, hogy elevenen felperzseli, a szexuális feszültség átható köde egy szempillantás alatt eltűnt.
Kyle még mindig a hátán pihegett az ágyon, meztelen teste izzadt volt és remegett.
Nate elfordult, amikor szemei elkezdték feltérképezni barátja gyönyörű alakját. Kyle verejtéktől csillogó testén táncot jártak a lángcsóvák.
Mégis mi a faszt tettél?!
A torkában szélsebesen megduzzadt csomótól megijedt. Teste könyörgött neki, hogy forduljon vissza Kyle-hoz és fejezze be, amit elkezdett. Vegyen el mindent a fiútól, és tegye a magáévé, úgy, ahogy Kyle kérte tőle, de ahelyett, hogy visszament volna az ágyhoz, az ajtóhoz botladozott.
Nate… – Kyle hangja remegett és szinte alig volt több suttogásnál, de Nate még így is hallotta az előbbi jelenet miatt belőle kirajzolódó feszültséget. Nagyot nyelt, és torkában a csomó egyre csak nőtt, amitől fuldoklani kezdett.
Nem fordult meg, amikor megragadta a kilincset. Az öreg ajtó lazán engedett, mert a törött ajtókeret nem illeszkedett rendesen ott, ahol Nate előzőleg betörte.
– Nate? – Bár Kyle hangja még mindig bizonytalan volt, egy fokkal erőteljesebb is. – Várj… Nate figyelmen kívül hagyta Kyle szólongatását, kinyitotta az ajtót és kibotorkált a fagyos éjszakai levegőbe. Az erős szél csípős hópelyheket fújt láztól fénylő arcába…
Szavazz a fejezetre!

3 megjegyzés

Szia!
Úhhh teli volt feszültséggel az egész fejezet. Borzolta az idegeimet, vajon meddig mennek el, mi lesz a két bébibogyóval, és hogyan küzdenek meg a saját és a másik iránti érzéseikkel. Tele vagyok kérdésekkel; Nate visszajön? Hogyan birkóznak meg ezzel? Együtt, netalán külön? Mi lesz most? Mi lesz ezután? Megfogják beszélni, vagy csöndben hallgatnak majd? Meg tudják állni majd, hogy ezek után ne legyen több? (Őszinte leszek, szeretem, amikor a karaktereknek először kicsit fáj, mielőtt megkapják a boldogságukat xD)
Kyle tuti nem heteró, mert eddig sem ment volna el, és nem hagyta volna, hogy ilyen kiszolgáltatottan heverjen az ágyon, míg a legjobb barátja dolgozik rajta. Kyle kedves, mi a titkod? És most nem a Jack féle bátorsgágra gondolok. Ha eddig vágytál rá, mért nem léptél? Mért most?
Mondhatnám, hogy Nate túlzásba vitte, de van az a helyzet és érzelmi állapot, amikor az ember nem ura önmagának, és többet és többet akar. Ő is beleesett ebbe az ördögi körbe, aminél már csak az utólagos bűntudat a rosszabb. Remélem nem fog hülyeséget csinálni, csak mert nem tudta kezelni a helyzetet, és ilyen szituációba keveredtek. 8 évig epekedni valaki után, aztán hirtelen megkapni belőle egy darabot... Hogy fogja ezt elviselni, megélni? Szegény babám.
Majd kiugrott a szívem, miközben olvastam, viszont a szex nekem egy kissé nyers volt, illetve voltak cselekmény ismétlések, amik engem zavartak. Nem ismerem az eredeti szöveget, és biztos vagyok benne, hogy nem könnyű lefordítani magyarra és ez alapján visszaadni azt, amit az írónő alkotott, még is, kissé száraznak éreztem. A feszültség meg volt, ami izgalomban tartotta az olvasót - engem -, viszont nem ütött akkorát, mint vártam. Nate küzdelme magával és a vágyával is, ott volt, jelen volt, de nem volt elég erő benne, ami igazán megadta volna azt a csodát, amit ilyenkor várna az ember. Cselekmény az volt bőven, nekem az érzelmi része hiányzott, a gondolatok, ahogy összeütközik a vágy és a dac, a harciasság és a szenvedély. Nekem ennek a bővített kiadása hiányzott (szeretek lélekbúvárkodni, és ez alapján megismerni a karaktereket, ez az én egyik rigolyám, a másik a szó -és cselekmény ismétlés). Alapjáraton a hangulat az megvolt, de maradt egy kis hiányérzetem. De mondom, nincs rálátásom az eredeti műre, szóval, mint fordítás helyén való, és fogalmazásilag is rendben van, csak nekem ennél picit több kellett volna. :D
Sok-sok időt és energiát kívánok a fordításokhoz! Várom a következő fejezeteket, hogy innen hogyan tovább, együtt vagy külön, az őrlődéseiket, és a meglepi fordulatokat, amikre nem számítunk. Ügyes vagy! :)

Válasz

Uristen!
Igyekszem visszarendezni az agytekervényeimet az eredeti állapotukba, hogy értelmes mondatokat tudjak megfogalmazni.
A szívem még mindig hevesebben dobog, mint kellene... :)
Igazad volt, mikor azt javasoltad legutóbb, hogy ezt a fejezetet egyedül olvassam :D

Bevallom, én hasonlókat leginkább angolul szoktam olvasni, mert egyrészt magyarul minimális a kínálat abból, amit szeretek, másrészt sokszor olyan idegennek és erőltetettnek tűnik a kifejezésmód, a szóhasználat és a stílus. Ebben az esetben azonban semmi ilyent nem éreztem, olyan természetes és dinamikus volt az egész, hogy teljesen átéltem a jelenetet :D :D Még mindig libabőrös vagyok tőle.

Biztos nem lehet egyszerű ilyen jelenetet fordítani, nekem tuti meggyűlne vele a bajom, de szerintem neked nagyon nagyon jól sikerült. Engem legalábbis lenyűgöztél.

Lett egy kedvenc mondatom is:
Úgy érezte mintha a nyelve és a farka szoros összeköttetésben állna.
nem tudom megmagyarázni, miért, de ezen egy ideig nem tudtam tovább lépni, annyira megtetszett.

Félve várom a folytatást a fejezet vége miatt (de várom nagyooooon), nekem is egy kicsit gombóc van a torkomban mmiatta.

Köszönöm, hogy fordítod, nagyon hamar kedvenc olvasmányommá vált ez a történet, és biztos vagyok benne, hogy még sok izgalmas jelenetet és érzelmi hullámvasutat tartogat nekünk az írónő. Igyekszem nem elspoilerezni magamnak a dolgokat angolul, mert nagyon élvezem kivételesen, hogy magyarul olvashatom.

Betti

Válasz

Köszönöm hogy fordítod, az biztos hogy nem egy unalmas olvasmány. Nate meg fog lepődni, mert szerintem Kyle ugyanúgy érez mint ő, de majd meglátjuk. Várom a folytatást

Válasz

Ashley Luke; Lost in Love magyarul projekt, 2019. Üzemeltető: Blogger.