Kedves Olvasók!

  Több megkeresést is kaptam arra vonatkozóan, hogy mi lenne, ha létrehoznék egy zárt Facebook csoportot, ahol nyugodt körülmények mellett beszélhetjük ki a könyvet. Ennek a kérésnek ma eleget tettem és megszületett a Lost in Love Facebook csoportja.

  Ami kifejezetten fontos, hogy a csoport zárt, ami azt jelenti, hogy a tagokat és a bejegyzéseket csak a csoport tagjai láthatják. Aki nem csatlakozott a csoporthoz, nem láthat belőle semmit, pusztán az admin személyét és a szabályzatot.

  Szeretném, ha mindenki jól érezné magát a csoportban, és elsődleges prioritás, hogy senkinek se kelljen attól tartania, hogy esetleg olyan is meglátja a tagságát, aki előtt nem szívesen fedné fel az erotikus meleg könyvek iránti rajongását. Ebből kifolyólag álprofilok jelentkezését is elfogadom.

  Azért állítottam zártra a csoportot, hogy könnyebb legyen rákeresni, hátha valaki nem olvassa az itt közzétett bejegyzést. A menüben már elérhető a csoport linkje, de ide is belinkeltem, így talán nektek is egyszerűbb.

  Azt előre jelezném, hogy három kérdést meg kell válaszolnotok, mielőtt beléptek a csoportba. Sok szeretettel várok mindenkit! Gyertek beszélgetni! :)

1 megjegyzés :

Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

Ashley Luke; Lost in Love magyarul projekt, 2019. Üzemeltető: Blogger.