SZERELEMBE VESZVE
I. fejezet; A menedékház 

Nate combjai égni kezdtek a meredek emelkedőtől, de folytatta a mászást. Az éjszaka rohamosan közeledett, a levegő metszően hideg volt és havazás ígéretét hordozta. A hátára hajította csomagját, majd maga mögé nézett.
– Kezd kurvára hideg lenni, ember. – Kyle hátramaradva átölelte magát és megmozgatta a lábait. Annak ellenére, hogy a csomagja sokkal kisebb volt, leért egészen a derekáig.
– Menjünk vissza a terepjáróhoz és keressünk egy helyet, ahol meghúzódhatunk.
– Már nincs olyan messze – a bosszúság átjárta Nate vonásait és a düh megkeményítette a szavait.– Fejezd be a kibaszott nyafogást!
Kyle egy haragos pillantást küldött felé és megigazította a táskáját. Az előbbi nyávogással világossá tette, mennyire tapasztalatlan, mint „edzett túrázó”.
– Még mindig biztos vagy benne, hogy a jó irányba tartunk? – nyögött fel. – Mégis mióta nem jártál itt?
– Tudom, merre megyek. – Nate megrázta a fejét és ő is haragosan nézett barátjára. – Szinte egészen biztos, hogy ez a helyes út.
– Csak szinte?! – Nate fel–alá dörzsölgette a karját, miközben az ajkai szépen–lassan lilává sötétültek. – Úgy érted, nem 100%-ig vagy biztos benne? Mi lesz, ha teljesen felérünk, és nem lesz menedékház? Na, akkor mi lesz?
– Majd kitalálunk valamit – csattant fel Nate –, és most emeld a segged! Hamarosan besötétedik. Kyle felnyögött és meggyorsította lépteit.
– Amúgy miért is jöttünk ide?
– Abban reménykedtem… – Nate megállt és Kyle-ra nézett –, hogy egy kicsit kinevelhetek a nyafogós, városi ficsúr énedből, és visszahozhatlak a természetbe.
– Hát, végül is itt vagyok – a szarkazmus átáztatta Kyle szavait –, és azt hiszem, kifejezetten kedvelem a városi ficsúr énemet. A természet szívás.
– Akkora punci vagy. – Nate elfordult és folytatta a sétát.
– Mégis mit tudsz te a punciról? – gúnyolódott Kyle.
– Te kibaszott homó.
– Baszd meg.
– Fogadok, hogy imádnád – vigyorodott el Kyle.
– Azzal basztattál, hogy városi ficsúr vagyok, de… A nyakamat rá, hogy fantáziáltál már ennek a városi ficsúrnak a seggéről, ugye?
Nate megrázta a fejét és inkább az útra koncentrált, figyelmen kívül hagyva Kyle bosszantó megjegyzéseit. Tényleg városi fiú volt és egy igazi balfék, ha arról volt szó, hogy a szabadban is csináljanak valamit, mégis ő volt Nate legjobb barátja. A srác azóta tudta Nate-ről, hogy meleg, mióta tizennégy évesen Nate úgy döntött, hogy Kyle-tól szeretné kapni az első csókját, de a férfi legnagyobb bánatára, Kyle nem igazán lelkesedett az ötletért.
A fiú aznap egy hatalmas, fekete monoklival távozott, de legalább megkapta a kívánt csókót, még ha sokba is került neki. Ami sokkalta meglepőbb volt, hogy az aznapi kis akciója nem tette tönkre a barátságukat. A srác egyszerűen csak úgy tekintett rá, mintha valami megszállta volna Nate-et és ezzel lehetőséget kapott arra, hogy legyen a kezében valami, amivel bármikor piszkálhatja őt… Ahogy minden legjobb barát tenné egy ilyen helyzetben. Ezek után a „beszólogatás” a rutinjukká vált.
Kyle mindig azzal csesztette Nate-et, hogy homokos, ő pedig azzal vágott vissza, hogy nyafogós, városi ficsúrnak nevezte. És ez így volt jól.
– Csak szeretnéd, ha rólad fantáziálnék – motyogta Nate. – Higgy nekem, ha fantáziálásra vesztegetném az időmet, a srác milliárdszor dögösebb lenne, mint te, te kis vézna faszfej.
– Vézna? – horkantotta Kyle. – Vékony vagyok, nem vézna.
Kyle elvigyorodott és nagyokat fújtatott, amint utolérte Nate-et. A lélegzete gőzölgő füstre emlékeztetett a fagyos levegőben, és csomagja súlya teljesen lehúzta a karjait.
– Minden vézna srác ezt mondja – kuncogott Nate –, de még mindig tisztán láthatom a bordáidat és hidd el, baromi lelombozó látvány – vigyorgott Kyle-ra, Nate. – Szeretem, ha van mit fogni a pasimon.
Kyle felhúzta a szemöldökét mielőtt válaszolt.
– Hát persze… Tutira vettem, hogy szereted a húst a pasidon. Nate megint felkuncogott, értve a burkolt célzást.
– Kurvára igazad van, baby.
– Nem értelek titeket, buzikat. – Rázta meg a fejét Kyle. – Komolyan, hogy szeretheti egy srác jobban a faszt, mint a bigéket? Ennek baromira nincs értelme.
– Próbáltad már valaha? – Nézett át vállai felett Nate és Kyle-ra hunyorított. – Talán tetszene.
– Baszd meg! – Nevetett fel Kyle és Nate felé legyintett.
– Pont erről van szó. – Nate elvigyorodott, megfordult, majd elindult visszafelé az ösvényen és karjait hívogatóan Kyle felé tárva baljós hangon megszólalt.
– Állj át a sötét oldalra, városi ficsúr! Csatlakozz hozzánk!
– Menj a pokolba, te kibaszott tündér! Nate ismét elvigyorodott.
– Tom lelkész szerint épp oda tartok… De legalább élvezem az utazást.
A Kyle arcán elterülő széles vigyor egy kicsit megkopott Nate szavait hallva.
– Tényleg hiszel ebben a szarságban?
– Milyen szarságban?
– Hogy pokolra kerülsz.
Nate vállat vont majd tekintetét az ösvényre szegezve, ismét elindult.
– Talán.
– És ez egyáltalán nem zavar? – kérdezte komolyan Kyle. – Mármint a tudat, hogy talán pokolra jutsz?
– Nem tehetek ellene semmit – a könnyelműség eltűnt Nate hangjából.
– Ez van – vont vállat ismét. – Az vagyok, aki. Nem mintha sokat tudnék tenni ellene. Nincs értelme olyan dolog miatt aggódni, ami túlmutat rajtunk, helyette élvezzük ki, amíg tart.
A két férfi hosszú hallgatásba temetkezett, miközben a meredek ösvényen haladtak felfelé. Kyle ismét megigazította csomagját, és jó mélyre süllyesztette kezeit vastag kabátjának zsebében.
– Baszki, hideg van – morogta halkan, szemeit Nate hátára szegezve. A férfi erre csak dörmögött egyet és folytatta tovább a mászást.
– Ha! Megmondtam, hogy itt lesz!
Nate és Kyle kimásztak a fák takarásából, és meglátták az apró menedékházat, ami a sűrű, vastag, magas örökzöldek takarásában bújt meg. A hely teljesen elhagyatottnak és elfelejtettnek tűnt. A kis ház zsindely tetejét vastag zöldesbarna moha fedte, ami úgy tűnt, középen kicsit már besüllyedt.
A kiszáradt vadrózsa-bokor úgy ölelte körbe a kis tornácot, korlátot vonva köré, mintha halott ujjak lennének, a fű és a gyomok már egészen az ablak aljáig értek.
– Szép… – jegyezte meg csípősen Kyle. – Tényleg, mintha csak a pláza lenne. Most komolyan ezért jöttünk ide?
– Ne legyél már idióta. – Csapta vállon Kyle-t, Nate. – Nyomás.
Nate cammogva elindult az elhervadt füvön és gyomon keresztül a menedékház felé. Kyle először hezitált, de végül vonakodva követte a férfit.
Megállt és hátramaradt, amikor Nate fellépett a tornácra.
– Komolyan bízol benne, hogy ez a vacak megtart? – kérdezte Kyle habozva.
– Az egész kibaszott hely úgy néz ki, mintha bármelyik percben összedőlhetne.
Nate először tesztelte a tornác erejét, majd teljes súlyával ránehezedett a viharvert deszkákra.
– Stabil, mint egy szikla. – Mondta, de lába hirtelen áttörte a deszkát, amitől majdnem seggre esett. Pár pillanattal később Nate heves káromkodások közepette húzta ki a lábát a tátongó lyukból.
– Aha… – Húzta fel a szemöldökét Kyle. – Stabil, mint egy szikla.
Nate megragadta az ajtókilincset és elforgatta, de az ajtó be volt szorulva. Vállával nekifeszült, mire az ajtó kinyílt, és kitört egy darabot az ajtókeretből, ahogy beesett a házba.
– Ó, Istenem! – nyögött fel Kyle, behunyta szemeit és megrázta a fejét. – Mégis mi az Istenért engedtem, hogy belerángasson ebbe a szarba?!
– Húzzad befelé azt a nyivákoló seggedet! – ordította ki Nate a homályos, árnyékba burkolózott ház mélyéről.
Kyle megint felnyögött, óvatosan fellépett a tornácra, minden egyes deszkát megnyomkodott a lábával, figyelve, hogy elbírják-e a teljes súlyát, mielőtt rájuk nehezedne. Átugrotta a Nate által „készített” lyukat és belépett a menedékházba. Azonnal felhúzta az orrát a halványan terjengő bűztől, ami erősen átjárta a szobát.
– Istenem, valami megdöglött itt?!
– Valószínűleg. – Nézett körbe Nate. A hely teljesen elbaszott volt.
Tudta, hogy egy idő után talán kicsit lelakott lesz, de erre még ő se számított. A szoba közepén egy öreg faasztal volt, ami átnyúlt a konyhába, ahol a szintén fából készült konyhaszekrény lapja már rémesen elhasználódott a többszöri vadászidények alatt rajta darabolt őzek és jávorszarvasok miatt, és mostanra egy vékony réteg moha is bevonta.
– Most csak kibaszottul szórakozol velem, ugye? – Nézett Kyle, Nate-re. – Nem maradunk itt.
– Kukkants ki, haver. – Biccentett Nate a nyitott ajtó felé. – Már majdnem besötétedett, és a kicsi, fehér izék is elkezdtek esni. Tudod, azok nem bolyhos pamutdarabkák, tesó.
Nate belépett a szomszédos szobába, ahol a kis kőkandalló előtt egy öreg, díszesen faragott fatároló állt még mindig megrakodva az apóra vágott tüzifával. A kandallóval szemben két házilag készített ágy kapott helyett régi, vékony, huzat nélküli matracokkal.
Nate odament az egyik ágyhoz és rádobta a csomagját. A hirtelen súlytól sűrű por kezdett szállingózni a szobában, amit Nate a kezével hessegetett el és köhögött egy kicsit.
– Basszus – nyögött fel Kyle, behunyta a szemét és megrázta a fejét.
– Szívjad csak. – Nate leszedte hálózsákját a csomagja tetejéről.
– A városi élet igazi puncivá tett. Szokj hozzá a kemény dolgokhoz.
– A keménység csak egy dolog – Kyle vonásait átjárta az undor, ahogy körbenézett –, de ez valami kibaszott undorító.
– Aha, aha. Tökmindegy. – Motyogta Nate és a másik ágy felé biccentet. – Aludhatsz azon az ágyon. Kyle lecsúsztatta válláról csomagját, levágta a földre és az ágyra meredt.
– Inkább egész éjjel fent maradok, minthogy ezen a valamin aludjak. – A fiú farmerja zsebébe süllyesztette kezét, és borzongva megmozgatta a lábát. – Biztosan tele van bogarakkal és pókokkal. Nate a srác felé fordult és sötét pillantást vetett rá
– Aww, a kicsi Kyle csak nem fél a pókoktól?
– Baszd meg, ember. – Morogta Kyle és elkezdett táncolni, hogy elűzze a testét átjáró hideget. – Ez teljesen jogos félelem. Ijesztő kis köcsögök.
Nate felkuncogott és megrázta a fejét.
– Édes Istenem, mi történt veled?
– Ezt meg hogy a faszba érted? – Csattant fel Kyle. – Sose szerettem a pókokat. És ne akarj átbaszni, mert te se.
– Ja, ötéves koromban, de most már nagyfiú vagyok – vont vállat Nate.
– Baszki. Tök nyolc.
– Kyle megforgatta a szemét és szétnézett a sötétedő szobában.
– És mi lesz a világítással? Az elemlámpák nem tartanak ki egész éjszaka.
 – Majd tüzet gyújtok – mondta Nate, úgy gügyögve Kyle-nak, ahogy a gyerekekhez szokás. – Tudom, hogy a sötéttől is félsz.
Kyle felmordult, szétnézett, majd leguggolt a táskájához. Kinyitotta, kotorászott kicsit és kivett egy üveg Jack Daniels-t.
– Aww, egyedül ezzel lehet elviselni ezt az istenverte lukat.
– Mi az? – kancsalított Nate a sötét szobában.
– Egy kis JD. – Vigyorogta Kyle, lecsavarta a kupakot, meghúzta az üveget és oldalra nézett, amikor hirtelen erős fénysugár villant fel mögötte.
– Mi a fasz, ember?
– Jack-et hoztál magaddal? – szűrte a fogai közt Nate. – Még mindig ezt a szart iszod?
Kyle megnyalta az ajkait és visszacsavarta a kupakot. –
 Mi van? – Rakta vissza az üveget a táskába. – Most már innom se szabad? Ki vagy te, a kibaszott apucim?
Nate megfagyva bámult rá a sötétségen keresztül, majd hangos kuncogásban tört ki.
– Mi az? – kelt fel Kyle.
– Semmi csak… – motyogta Nate még mindig vigyorogva –, vegyél vissza kicsit abból a hatalmas szádból, oké?
– Miért?
– Ezt tényleg kérdezned kell? – Meredt rá Nate, felhúzva egyik szemöldökét. Kyle vállat vont, majd elvigyorodott.
– Talán nem kedveled a „vad Kyle-t”?
– Hát, nem igazán… – Nate az ágyon hagyta a csomagját és a kandalló elé guggolt. Az elemlámpáját használva talált néhány öreg újságpapírt a fatároló oldalába tömve, összegyűrte őket és bedobta a kandallóba.
Összeszedett pár darab tüzifát, letépte róluk a kiszáradt kérget, ami gyújtósként szolgált, hogy a tűz minél előbb lángra kapjon, majd az apró száraz fadarabokat is rávágta a tűzre. Pár perccel később a tűz fellobbant, fényével bevilágítva az aprócska szobát. Nate önelégülten vigyorgott Kyle-ra.
– Nem is örülsz, hogy van egy hegylakó homokosod, aki gondoskodik rólad?
– Bassza meg. – Kyle a lángok elé térdelt és elkezdte melengetni a kezeit. – Ha nem lenne ez a hegylakó homokos, nem is lennék itt.
– Igazán szívesen – kuncogta Nate.
– Jól van, hegyi ember, sikeresen tüzet gyújtottál. Na de, mit fogunk enni? – kérdezte Kyle komolyan. – Kibaszottul éhezem. Mondd, hogy hoztál magaddal kaját.
Nate Kyle-ra mosolygott és megrántotta a vállát.
– Megkereshetjük, ami megdöglött – bármi legyen is az – és nyílt lángon megsüthetjük.
– Mekkora beteg köcsög vagy – kuncogott Kyle.
– Ja. Hát a köcsög igaz – nevetett fel Nate és az ágy felé fordult –, mondjuk a beteg is.
Kyle hangosan nevetni kezdett és egyetértve bólogatott.
– Amúgy de, hoztam magammal, szóval ne parázz.
– De nem egy rakat buzi-kaját, ugye? – Dörzsölgette kezeit Kyle a tűz előtt. Nate ismét felkuncogott, mielőtt válaszolt volna.
– Lehet, hogy homokos vagyok, de te élsz Álomországban, ahol mindenféle buzi-kajával tömnek. A tíz méteres körzetébe se mennék, azoknak a szaroknak. Kyle ezen felhúzta magát és durcásan félrenézett.
Nate kicipzározta táskáján a külső zsebet és kivett egy szárított hússal teli sínzáras tasakot. Visszafordult a kandalló felé, leült és háttal nekidőlt a meleg köveknek. Kyle csillogó szemekkel pillantott rá, amikor kinyitotta a tasakot, kivett pár szelet húst és odanyújtotta neki.
– Mi ez?
 – Szárított marha, te barom – mondta Nate. – Mégis mit hittél, micsoda?
– Tudom, hogy mi a fasz ez. – Vette el a szárított hús szeleteket Kyle. Harapott az egyikből egy kicsit, és erősen rágni kezdte a falatot. – Úgy értettem… tényleg ezt hoztad magaddal? Komolyan ez az elképzelésed a kajáról?
Kyle szinte tépte a fogaival a darab húst, míg Nate óvatosan harapott belőle egy-egy darabot, és úgy tűnt, sokkal könnyebben rágja meg.
– Ez nem buzi-kaja – vigyorogta –, és legalább az éhezéstől megmenekülsz.
Egy újabb falatot harapva, Kyle értelmetlenül mormogott a bajsza alatt.
– A fa eléggé száraz – mondta Nate két falat között. – Talán nem fog egész éjjel kitartani.
– Mi van?
– Nem fogunk halálra fagyni – biztosította Kyle-t, Nate –, de lehet, hogy ez is egy tipikus szarrá fagyós éjszaka lesz.
– Nagyszerű… – morogta Kyle. – Kibaszottul utálom a hideget, pont ezért élek Dél-Kaliforniában. Kösz szépen, hogy elrángattad a seggem a te kis téli csodaországodba.
– Hmm… Ha túlságosan fáznál… összebújhatunk. Összecipzározhatjuk a hálózsákjainkat – vigyorogta Nate.
– Baszki – borzongott meg Kyle és felnevetett. – Tartsd csak a homokos segged a saját hálózsákodban.
– Csak egy lehetőség volt. – Vont vállat Nate. – Talán érdemes lenne egy picit megfontolni.
– Aha, persze. – Csak mondom. – Vágom. Hallottalak! – Csattant fel Kyle élesen, mire Nate felhúzta a szemöldökét. – Mi van veled? – kérdezte. – Csak szopattalak. Mitől kaptad fel a vizet hirtelen? – Semmiség. Hagyjuk – morogta Kyle. – Csak… mostanság nem vagyok valami jó passzban, oké? – Én kérek elnézést. – Rejtette állát kabátja gallérjába Nate. – Legközelebb a városban hagyom a nyafogós seggedet. – Aha, kösz szépen. Nagyra értékelem. – Kibaszott punci – dörmögte Nate hangosan. – Faszszopó. Nate lassan Kyle felé fordult és higgadtan ránézett. Kyle tartotta a szemkontaktust, és szúrósan nézett Nate-re, majd mindkét srácból kitört a nevetés. – Most megfogtál – vigyorogta Nate. – Basszus – rázta meg a fejét Kyle, vigyorogva. – Miért nem tudok haragudni rád? Elrángattál erre az Isten háta mögötti helyre, még a seggem is szarrá fagyott miközben ezer mérföldet gyalogoltattál le velem a kibaszott hegyekben, hogy végül egy lerobbant kalyibában töltsük az éjszakát. Most helyben szét kellene rúgnom a segged ezért. – Mintha képes lennél rá… – vigyorgott Kyle-ra, Nate. – Emellett nem mintha akkora segged lenne, hogy megfagyhasson, szóval fejezd be a panaszkodást. – Baszd meg – mondta Kyle. – Nagyon jó seggem van, kérdezd csak meg a cicákat a tengerparton. – Egy csajt kérdezzek meg? – Feszült meg Nate. – Haver, egy lány sose tudja rendesen megítélni, hogy egy srácnak jó segge van-e. Túl elfoglalt azzal, hogy a srác az ő seggét nézze. Csak egy másik srác döntheti el, milyen „minőségű” a feneked. – Nekem nyolc, Köcsög Kapitány. Úgyse mutatom meg neked a seggem – nevetett Kyle. – Nem is kell. Így is tudom, hogy nem valami nagy szám. – Persze, persze. Majd el is hiszem, Tudom, hogy beindulsz tőle. – Kuncogta Kyle és megrázta a fejét. – Álmaidban, haver. – A te álmaidban. Nate felnevetett és figyelte, ahogy Kyle a kandalló másik oldalára ül, majd beletemetkezik a kabátjába. A probléma pusztán annyi… hogy Kyle-nak igaza volt. Ő volt a nagybetűs pasi Nate álmaiban, az egyetlen, akiről mindig is fantáziált. Azon a napon, amikor tizennégy évesek voltak és Nate megcsókolta őt, ott és akkor már tudta, hogy szerelmes Kyle-ba és mindig is szerelmes lesz belé. De Kyle nem olyan, mint ő. Megrögzött heteroszexuális és Nate ezzel tisztában volt. Nem akart a kukába dobni egy fantasztikus barátságot azzal, hogy elmondja a srácnak, szereti őt, és úgy vágyik rá, ahogy soha, senki másra. – Holnap – mondta halkan Nate –, amikor visszatérünk a civilizációba… Elkészítem neked a legnagyobb, legkirályabb reggelit, amit valaha ettél. Bocsánatkérésként ezért a szar kirándulásért. – Ne már, ember. Nem is annyira szar. – Mosolyogta Kyle, arcát még mindig kabátjába temetve. – A faszt nem – nevette Nate. – Oké, talán tényleg az – kuncogott Kyle, majd felemelte a fejét és Nate-re nézett a vibráló lángokon keresztül –, de veled vagyok, ember, és te képes vagy még a legszarabb kirándulásokat is szórakoztatóvá tenni. – Ezzel most azt mondod, hogy jólérzed magad? – Lehetne rosszabb is. – Vont vállat Kyle és Nate-re vigyorgott. – Hogyan? – Igazából nem tudom, de mindig lehetne rosszabb is, nem? – nevetett Kyle. – Gondolom… – Úgy értem, akár tűz nélkül is itt ragadhattunk volna, és akkor oda kéne bújnom a zamatos seggedhez, hogy melegen tartsam magam – bámult Nate-re, vigyorogva. – Na, az tényleg rossz lenne. – Aha… – Szorította össze ajkait Nate és elmosolyodott. – Ne gyerekeskedj, városi ficsúr. Tudom, hogy imádnád. – Talán, ha lennének melleid. – Vannak melleim – vigyorgott Nate. – Basszus – kuncogott Kyle. – Tudod, a kicsit puhább és gyurmázható fajtát szeretem. – Hát persze. – Vont vállat Nate. – Nem tudod, mit hagysz ki, tesó. Semmi sem fogható ahhoz, amikor egy srác mellkasát szopogatod. A kijelentésre Kyle csak nevetett. – Ami azt illeti, össze se lehet hasonlítani azzal, amikor szopod a srác– – Ó, basszus! Fogd már be! – kiáltotta Kyle. – Túl sok infó! Nate ismét nekidöntötte fejét a kandallónak és embertelenül hangosan röhögni kezdett, majd kitörölte szeméből a könnyeket és megrázta a fejét. – Ó, Istenem, de könnyű téged felhúzni. – Aha. – Vigyorgott Kyle, kinyújtotta kezeit, megragadta a táskáját és kivette az üveg Jack-et. Nate-re nézett, majd rákacsintott. – Ne is álmodj róla, baby. Nate kuncogott és lejjebb hajtotta a fejét. Ne is álmodj róla, baby. Pedig dehogynem álmodott róla… Sokkal többször, mint azt valaha is beismerné Kyle-nak. Szavazz a fejezetre!

5 megjegyzés

Most hogy ezt így elolvastam azt kell hogy mondjam TETSZIK!! Nagyon kíváncsi vagyok rá hogy hogyan lesz Mr. HETEROSZEXUÁLISból Nate szexuális😂❤️ Várom a folytatást és köszönöm az eddigieket! ✨

Válasz

Köszönöm az első fejezetet, nagyon érdekesen indul a történet. Csatlakozom az előttem szólóhoz, kíváncsi leszek Kyle átváltozására. :) A fordítás stílusa nagyon tetszik, alig várom a következő részt. :)

Válasz

Köszönöm, nagyon tetszett!
Kíváncsian várom a továbbiakat, mert nagyon jó történetnek látszik és a fordítási stílusod is magával ragadó.

Válasz

Véletlenül találtam rá erre az oldalra, mert a face feldobott egy cikket, én meg egyből haraptam rá, és milyen jól tettem! Imádom, ahogyan a két srác csipkelődik egymással, hogy Nate melegsége sem tette tönkre a barátságukat. Nagyon várom a következő fejezetet, és hogy Kyle milyen érzelmi mélységeket fog megélni, miután Nateszexuálissá válik. Mondjuk nem vagyok egy vallásos ember, úgy hogy ez a része egy picit aggaszt (sok mindennel nem tudok azonosulni, és ugyan én heteró vagyok, még nekem is fáj, ha emiatt ítélkeznek más szexualitása felett). Érdeklődve várom, mi sül ki ebből, és bizakodom, hogy ha lesz is sírós rész, de happy end-del zárul a könyv. :)

Válasz

Annyira... megfoghatóak. Mármint, mintha én is ott lennék, érezném a jéghideg szelet az arcomon, érezném a fáradságot a lábaimban. Úgyéreztem, miközben olvastam, mintha egy közös barátunk naplóját olvasnám, aki már elmesélte ezt, vagy már én is kártam volna ott. Tisztán láttam a házat, a környezetet, éreztem a szagokat.
Imádom, ahogy barátok. Nem olyan nyalifali módon, ahogy sok csajszi elképzeli a srác barátságot, hanem tényleges és valós. Nem ölelgetik egymást, nem babuciznak. Éreztetik, hogy "hé itt vagyok haver, támaszkodhatsz rám, akármi van tartópilléred vagyok", de ha kell ott van az a válveregetés vagy ölelés is néha.
A legjobban azt évezem, hogy ilyen közel tudom érezni magam ehhez az univerzumhoz, érzem Nate fájdalmát, vágyakozását és félelmét, amit átitat a szeretet, a törődés.
Ateista vagyok, így picit izgulok ettől a hit résztpl, de egy számomra fontos ember, azt mondta megéri, és lehet én is közel fogom magamhoz érezni Istent és tudodjátok mit? Akarom. Mert lehet olyan jó érzés lesz, mint első sorban tombolni a kedvenc zenekaromnál.
Remélem, hogy ők kettena végén boldogok lesznek egymással.
Szívem, csak így tovább, és köszönöm, hogy fordítod <3 :)

Válasz

Ashley Luke; Lost in Love magyarul projekt, 2019. Üzemeltető: Blogger.