Megjegyzés: szeretnék megkérni mindenkit, hogy vegye komolyan az oldalsávban feltüntetett figyelmeztetést, miszerint a kötet kifejezetten realisztikus, és durva nyelvezetű erotikus jeleneteket tartalmaz. A kiskorú olvasók esetleges lelki sérüléseiért nem vállalok felelősséget. Köszönöm!

VIII. fejezet; pislákoló lángokból emésztő tűz…
Kyle reszkető teste még jobban felkorbácsolta Nate vágyát, arra ösztökélve a férfit, hogy mielőbb kíméletlenül megdugja barátját.
Nedves, puha nyelvével körbenyalta Kyle szűk, kis lyukát, incselkedett a ráncos bőrrel, amitől a fiú fészkelődni és káromkodni kezdett, miközben rimánkodott, könyörgött és esdekelt Nate-nek, hogy kúrja meg.
Az, hogy megteszi nem is volt kérdés többé. Meg fogja kefélni.
Lényegtelen, hogy korábban milyen fenntartásai voltak, azok mind egy szálig, nyom nélkül eltűntek.
Már túl messzire ment, és nem maradt más választása, mint magáévá tenni Kyle-t.
Szó szerint beleőrülne, ha nem tenné meg.
Mondd, hogy szeretsz, Nate…
Kyle szavai váratlanul tódultak elméjébe. Hogy miért pont most, azt nem tudta, de ott voltak, és sötét, esőt ígérő fellegekként azzal fenyegettek, hogy elmossák élvezetüket.
Vajon miért mondta ezt Kyle? Még ha részeg is… ez akkor se magyarázat semmire.
Nem azt kérte, hogy Nate barátként mondja neki, hogy szereti… Hanem úgy, mint…
Mégis mi az istent művel? Nem éppen jókor jutott eszébe ezen elmélkedni, hiszen Kyle édes segge itt hever előtte teljesen kitárulkozva, és a srác szabályosan könyörög neki, hogy dugja meg, tök mindegy, hogyan, milyen formában… csak tegye meg.
Nate… Kyle reszkető hangja úgy kavargott a kis, dohos kabinban, mint a hullámok a tó felszínén. – Gyerünk, ember… Ne kínozz tovább…
Feszült hangja világosan elárulta, hogy nagyon ideges, és mennyire kétségbeesetten vágyik arra, hogy végre a magáévá tegye.
Nate hihetetlen elégedettséget érzett, amiért Kyle teljesen behódolt neki, megszabadult minden „heterós” gátlásától, és azért könyörög, hogy egy másik férfi megkefélje.
Viselkedése kegyetlenül felizgatta Nate-et.
A férfi elmosolyodott, majd nyelve hegyét benyomta Kyle édes, szűk bejáratába.
Kyle visszatartotta a levegőt, majd egy nagy sóhajtás közepette kiengedte azt, mialatt remegve nyafogott, és átölelte a hálózsákot.
– Ez az! – nyöszörögte, és egész testében összerándult.
A szűk rés egy kicsit ellazult Nate nyalintásaitól, ezért a férfi még mélyebbre hatolhatott. Nem tehetett róla, de azt kívánta, hogy bárcsak olyan hosszú nyelve lenne, mint Gen Simmons-nak a Kiss zenekarból.
Basszus, milyen kibaszott erotikus lenne, ha elérhetné vele Kyle édes pontját, és azzal élveztethetné el.
Elég volt csak erre gondolnia, és farka azonnal gránitkemény lett.
Pusztán azzal, hogy nyalta a fenekét, majdnem átlökte Kyle-t azon a bizonyos határon.
Ha úgy döntene, akár ezzel is simán el tudná élveztetni a fiút.
Kihúzta a nyelvét, nedves csókot nyomott a szűk nyílásra, de kezeivel még mindig szétfeszítette Kyle félgömbjeit.
– Csinálta ezt neked lány valaha? – mormolta Nate barátja túlfűtött bőrébe.
– Jézusom, dehogy… – mondta Kyle bizonytalanul, ajkain remegő kacagás játszott. – Sose kértem tőlük… De valamiért… nem hiszem… hogy megtették volna.
Nate elmosolyodott, majd tovább kínozta ajkaival, szívta és csókolgatta, amitől Kyle élesen felzihált, és hangosan káromkodott.
– Hát… Jogos. Ez amúgy is olyan buzis dolog. A lányok… nem élveznék ennyire – mondta, majd újra Kyle lyukát kezdte döfködni, mire a fiú erősen összerázkódott, és nagyot nyögött.
– Milyen kár, ugye? Mármint, nektek, hetero srácoknak. – felelte, miközben nyelve össze-vissza cikázott a nedves résben, amitől Kyle majdnem sírva fakadt. – Hiszen hetero vagy… ugye, Kyle?
A fiú hangosan felszusszant.
– Ezt most úgy mondod… mintha kétségeid lennének.
– Tényleg elképzelésem sincs, miért kételkedem benned. – morogta Nate, majd beljebb nyomult a reszkető bejáraton. Amennyire csak tudta egyre mélyebbre és mélyebbre hatolt, folyamatosan simogatva nyelvével a remegő, kis nyílást.
– Ó, Istene– basszus! – Kyle majdnem felkiáltott. – Ó, baszki, ez az, Nate! Krisztusom!
Nate két kézzel, keményen markolta Kyle feszes seggét, és teljesen széthúzta farpofáit, miközben erősebben nyalta. A fiú elkezdte magát dugni Nate nyelvén, majd egyre gyorsabban és élesebben szedte a levegőt, mialatt halkan és erőtlenül nyögdécselt.
Nate Kyle csípője alá nyúlt, és megfogta a farkát. Abban a másodpercben, ahogy marka körülzárta a fiú acélkemény tagját, Kyle mozgásba lendült, és sokkal vadabban dugta a férfi szűk markát, mint ahogy Nate kefélte őt a nyelvével.
Baszki! – kiáltotta, és belemart a hálózsákba – Nate! Bassza meg! Kurvára el fogok menni!
Nate közelebb hajolt, szájával teljesen rátapadt Kyle szűk lyukára, majd egész nyelvét belé nyomva, durván nyalta.
Markát összeszorította Kyle lüktető merevedése körül, miközben a fiú kétségbeesetten és heves vággyal kúrta a kezét.
Makkjából szivárgó nedve benedvesítette a farkát és Nate kezét is, amitől a fiú pénisze sokkal gördülékenyebben és könnyebben tudott fel-le csúszkálni a férfi markában.
Ó, basszus! A kurva életbe! A francba! – sikoltotta Kyle, amikor teste megfeszült, és farka még jobban megvastagodott. – Baszki, Nate! Az istenit! Basszus!
Ismét megfeszült, majd hirtelen elélvezett, elárasztva Nate kezét forró magjával.
Nate megborzongott, mert a fiú még mindig szabálytalanul dugta a kezét, és minden cseppjét a markába ürítette.
A férfi nem állt le, folytatta az ostromot, amivel kis híján az őrületbe kergette Kyle-t.
A hálózsák összegyűrődött a fiú alatt, ahogyan szorosan átölelte, miközben levegőért kapkodott és a takaróba zihált.
Az erőteljes lihegéstől leizzadt, a hideg verejtéktől kicsit lehűlt felhevült bőre.
Nate szíve eszeveszett tempóban verdesett, és a bordáihoz csapódott.
Erekciója olyan kemény volt, hogy mozdulnia is fájt.
Kihúzta nyelvét Kyle seggéből, felemelkedett, és a fiú láztól csillogó testére gördült. Ha most azonnal nem dugja meg, akkor 100%, hogy kibaszottul el fogja veszíteni a józan eszét. Körbenyalta Kyle tarkóját, megízlelve a sós verejtéket, majd nyakszirtjét kezdte kóstolgatni, végül pedig nyakhajlatánál állt meg.
Kyle az előbbi erőteljes orgazmustól pihegve reszketett alatta, de teste még mindig úgy ívelt Nate-éhez, mintha többet akarna… többre lenne szüksége.
– Dugj meg, Nate – borzongta. – Azt akarom, hogy bennem legyél. Minden centiddel. Gyerünk, baby… Alaposan kúrj meg.
Baby?
A megszólítástól egy pillanatra lefagyott, és már épp visszakozni készült, de teste és elméje már képtelen volt meghátrálni, és készen állt arra, hogy kielégítse barátja összes szeszélyét ezen a különösen szürreális éjszakán.
Tudta, hogy nem utasíthatja vissza kérését… Nem utasíthatja vissza őt…
Szívének és elméjének egy távoli sarkában, tisztában volt azzal, hogy le fogja rombolni az utolsó hidat is, ami szakadékot vont közé és Kyle közé, és ami elválasztotta az ittet és mostot a valóságtól.
Már a puszta gondolat is annyira, kurvára megrémisztette, mint még soha, semmi más.
Érezte Kyle testét maga alatt, ahogy kívánja, akarja… könyörög neki, de még a pokol ígérete se tudta volna elmozdítani most mellőle.
Olyan régóta, és olyan sokféleképpen vágyott barátjára, hogy… már nem maradt elég ereje és elég akarata, hogy visszafogja magát.
Fogai közé csípte Kyle fülcimpáját, és szívogatni kezdte, miközben a fülébe fújtatott.
– Ó, basszus, Kyle… – nyögte, mialatt kezei végigsimítottak a fiú felhevült testén. – Azóta meg akarlak dugni, mióta először megcsókoltalak…
A férfi szemei váratlanul égni kezdtek, amitől megdöbbent, majd gyorsan kipislogta szemeiből a könnyeket.
– Istenem, Kyle… Olyan régóta vágyom rád… Annyira akarlak…
Kyle felnyúlt, átölelte a férfi fejét, megszorította a tincseit, száját Nate-ére tapasztotta és keményen, vágytól bódultan, kiéhezve csókolta… és Nate érzett még valamit, amit nem tudott pontosan meghatározni.
Már túl „messze járt”, ahhoz, hogy egyáltalán megpróbálja rávenni az agyát, hogy gondolkodjon rajta, és rájöjjön.
Ajkai válaszoltak Kyle vad csókjára, és felnyögött, ahogy kezei átölelték a fiú csípőjét, ujjai belevájtak forró bőrébe, magához rántotta és kemény farka utat talált Kyle feszes félgömbjei közé.
Vastag, szivárgó makkja a fiú szűk lyukához préselődött, de csak egy kicsit nyomult beljebb.
Csinálta már Kyle így?
Reggel Nate még azt mondta volna, hogy kurvára kizárt… de most már nem volt olyan biztos benne. Kyle rengetegszer volt már részeg, de eddig sosem lépte át azokat a bizonyos határokat.
Sőt, még csak a közelükben sem járt.
Annak lehetőségétől, hogy talán nem ez lesz Kyle első alkalma férfival, megdöbbent, és éles fájdalmat érzett.
A lányokra, akik megjárták a fiú ágyát, sosem volt igazán féltékeny, mert ők teljesen más lapra tartoztak.
Nate tudta, hogy nem versenyezhet egy lánnyal se, ha Kyle hetero. A lányok iránti vonzalmával nem tudott mit kezdeni, de ha a fiú most mindkét csapatban játszik… Mégis ki mással lehetett rajta kívül?
– Kyle… – zihálta, megszakítva csókukat. – Te már… – a kérdés a levegőben lebegett, mialatt merevedése végével döfködni kezdte Kyle szűk nyílását.
A nyugtalanság teljesen átvette a férfi felett az irányítást.
A fiúban akart lenni… Annyira vágyott rá, hogy végre belé hatolhasson, hogy üvölteni tudott volna tőle, de… tudnia kellett.
– Mi van? – nyögte Kyle bosszúsan, amiből nyilvánvaló volt, hogy ő is pontosan annyira vágyik rá, hogy végre benne legyen, mint Nate.
Amikor a férfi nem válaszolt, Kyle felé fordult, és meleg ajkaival az arcát kezdte puszilgatni.
– Hogy keféltem-e már pasival?
– Igen… – remegte Nate.
Kyle vigyorogva hintett apró csókot Nate szája szélére.
– Basszus, dehogy… – lihegte lágyan. – Nem vagyok egy kikúrt buzi. – mondta, majd erősen ráharapott Nate szájára. – És most kúrj meg, a francba már!
Finoman kifejezve is ellentmondásosak voltak Kyle kijelentései, de a férfi csak ezekre a szavakra várt… És hogy mi lesz később? Azt ki nem szarja le?
Ha Kyle csak vele szeretne „buzulni”, és senki mással… Ezzel Nate együtt tudna élni. Sőt, valójában, sokkal jobban tetszett neki ez a lehetőség.
Arcát Kyle tarkójába fúrta, erősebben szorított rá csípőjére, és szinte erőszakkal nyomta át makkját az aprócska, szűk izomgyűrűn.
Kyle lélegzete elakadt, majd nagy kortyokban kezdte kapkodni a levegőt, teste megfeszült, és ujjai belemartak a hálózsákba.
Basszus… – lihegte, és lassan, figyelmen kívül hagyva a fájdalmat Nate felé tolta a seggét, hogy a férfi keményebben tehesse a magáévá.
Bassza meg, Nate… Olyan kurva jó ez a fájdalom… baby!
Nate-nek tényleg elképzelése sem volt, mi a fasz van ma este Kyle-al, de azt nem tagadhatta, hogy mennyire élvezi a helyzetet.
A férfi ráharapott Kyle tarkójára, megszívta, lüktető farkával tövig járt a fiú elképesztően szűk seggében, és majdnem eszét vesztette, amikor Kyle belső izmai összeszorultak, és satuba fogták a farkát.
– Istenem… – nyögte Kyle nyakába az eksztázistól megrészegülve. – A kurva életbe, Kyle… Nem tudom, hogy ezek után képes leszek-e többé kihúzni… – morogta, és fogaival csipkedni kezdte Kyle felhevült bőrét. – Túlságosan jó érezni téged… Annyira kurva jó…
Borzongás futott végig a fiú egész testén.
– Ne azt hajtogasd, milyen jó érzés bennem lenni… – nyögte –, hanem kurvára mutasd meg.
Nate ujjai belevájtak Kyle derekába, nyomot hagyva maguk után a csípőcsontján, miközben egyetlen lökéssel farkának maradékát is eltüntette a fiúban, amitől elfojtott kiáltás tört fel mindkettőjükből.
Basszus! – Nate megállt egy pillanatra, hogy kiélvezze, ahogy Kyle forró, szűk teste átöleli kemény tagját.
A pillanatnyi nyugalom nem tartott sokáig, mert az évek óta elfojtott vágy, hogy érezze a fiút átvette felette az irányítást.
Addig húzta ki vastag makkját, amíg hegye pont a fiú bejáratához préselődött, majd egyetlen nagy lökéssel ismét elmerült benne. Kyle lélegzete kihagyott.
Ó, a francba! – kiáltotta Nate, torka összeszorult és állkapcsa megfeszült, ahogy újra és újra Kyle-ba temetkezett, míg végül már kíméletlenül és keményen kefélte a fiút.
Baszki! – üvöltötte Kyle, majd megragadta a hálózsákot, miközben Nate makkja könyörtelenül, folyamatosan azt az édes pontot találta el a teste mélyén, amitől a fiú farka szinte azonnal ismét megkeményedett.
– Bassza meg, Nate! Kúrj meg! Ez az, Istenem, ember, keményen dugj!
Nate átbújtatta karjait Kyle háta alatt, átölelte, majd döngetni kezdte a fiú szűk seggét.
Kyle hátra ejtette a fejét, felsikkantott és teste Nate felé ívelt, ahogy elkezdte magát dugatni a férfi farkán.
Nate erősen zihált, teste azzal fenyegette, hogy elevenen felperzseli, mialatt még szorosabban ölelte Kyle-t, érezte láztól égő testét a karjaiban, és szíve olyan erősen vert, hogy a mellkasának csapódott.
– Ó, Istenem, Kyle! – Nate keményen a fiú tarkójára szorította ajkait, mialatt szinte kétségbeesetten dugta. Annyira vágyott rá, olyan szinten akarta, hogy érezte, golyói megfeszülnek, és tudta, hogy nemsokára elélvez.
Sóvárgott a megkönnyebbülés után, de tovább akarta dugni barátját, egészen addig, amíg mindketten el nem ájulnak.
Nem akarta, hogy vége legyen… Még nem akarta kiengedni karjai közül Kyle-t.
– Ááá, ez az, Nate! – sikoltotta Kyle, és fenekével elébe ment a mozdulatoknak, hogy Nate erősebben kefélhesse. – Bassza meg! El fogok élvezni!
A fiú levegőért kapkodott.
Nate alighogy lehiggadt, kihúzódott, majd erősen megragadta Kyle csípőjét, és egyetlen, határozott mozdulattal a hátára penderítette.
Szétfeszítette a lábait, kicsit feljebb rántotta a seggét, és visszacsúszott a szűk lyukba.
Kyle felkiáltott, és átölelte a hálózsákot.
Nate hatalmas markával átfogta a fiú farkát, és verni kezdte, mialatt keményen kefélte.
Kyle teste vadul ívelt fel és le, fejét a hálózsákra ejtette, állkapcsa megfeszült és fojtott kiáltások törtek fel szép ívű ajkai közül.
Nate fölé hajolt, szabad kezével megtámaszkodott az ágyon, és Kyle kérésének eleget téve, erős lökésekkel, kíméletlenül a matracba döngölte.
Szemei könnyektől égtek, és amikor Kyle észrevette őket, nem eresztette a pillantását.
A két barát vágytól égő szeretkezése sokkal többet jelentett, mint puszta testi vágyat.
Kyle hirtelen felkiáltott, és teste erősen megrándult, amikor farkából nagy adagokban tört fel forró élvezete, beterítve hasát és mellkasát, miközben Nate keményen és gyorsan verte tagját.
– A kurva életbe! – sikoltotta szenvedélyesen.
Nate elengedte a farkát, mindkét kezével Kyle mellé támaszkodott, előrehajolt és nyelvével elindult hasától a mellkasáig, hogy megízlelje a fiú nedvét.
Szeretője íze átlökte a határon.
Felkiáltott, tövig hatolt a fiúba, golyói Kyle fenekéhez csapódtak, majd elélvezett megtöltve a fiút forró magjával.
Basszus! Kyle! – Nate felemelkedett, és szabálytalan lökéseivel az utolsó cseppekkel is elárasztotta a fiút.
Ereje majdnem teljesen elhagyta, amitől Kyle-ra zuhant.
Zihált, és meleg lélegzete a fiú torkát csiklandozta, mialatt erősen fújtatott.
Lehunyta szemeit, és próbálta megregulázni rendetlenkedő szívét, hogy ismét rendes ritmusban verjen, de úgy tűnt, mintha minden irányból összepréselnék a szaporán pulzáló szervet, és ettől nehezebben szedte a levegőt.
Kyle ujjai a hajába kúsztak, majd óvatosan meghúzta fürtjeit és erőtlenül felnevetett.
– Baszki, Nate… Ha tudom, hogy ilyen jó numera vagy… Már sokkal korábban csináltam volna veled.
– Nem, nem csináltad volna… – fújtatta Nate, lassan felemelte a fejét és Kyle átlátszó kék szemeibe nézett, amikben színtiszta elégedettség csillogott.
– Nem? – lihegte a fiú kissé elnyílt ajkakkal. Azokkal az ajkakkal, amik mindig is úgy hatottak Nate-re, mint valami kibaszott drog.
– Nem… – Nate ráhajolt az édes, ízletes ajkakra –, mivel, ha picit megerőlteted magad, eszedbe jut… – megszakította a csókot, és egy elégedetlen nyögés kíséretében elhúzódott, majd a fiú fülébe suttogta –, hogy kurvára nem vagy buzi…
Szavazz a fejezetre!

1 megjegyzés :

Kyle nem érdemli meg Natet. Lövése sincs, hogy Nate mennyire szereti őt és kihasználja, hogy ilyen kedves vele. Nem tudom, hogy mi lesz ami miatt megváltozik a véleményem róla, de egyenlőre nem nőtt a szívemhez. Köszönöm az új részt, nagyon "durva" volt kellett ez már nekem. Imádtam. :)

Válasz

Ashley Luke; Lost in Love magyarul projekt, 2019. Üzemeltető: Blogger.